Tüm DM Sitelerinin düşen hesaplar TXT PHP'si Bulunur.

Bana bir site atın sitenin düştüğü phpleri size atayım belirli bir ücret karşılığında yapmaktayım. Emin olsun sağlam sitelere denk gelirseniz bana vereceğiniz paranın mislini...

Bana bir site atın sitenin düştüğü phpleri size atayım belirli bir ücret karşılığında yapmaktayım. Emin olsun sağlam sitelere denk gelirseniz bana vereceğiniz paranın mislini çıkartabilirsiniz.

O yüzden şöyle bir teklifte bulunun şu sitenin php sini bana ver bende sana X miktar para vereyim.

Bana bir site atın sitenin düştüğü phpleri size atayım belirli bir ücret karşılığında yapmaktayım. Emin olsun sağlam sitelere denk gelirseniz bana vereceğiniz paranın mislini çıkartabilirsiniz.

O yüzden şöyle bir teklifte bulunun şu sitenin php sini bana ver bende sana X miktar para vereyim.
.

şifrelenmiş veya admin panelli bir script varsa da bulabilirmisin? veya sadece telegram botu ile bilgileri paylaşan sc de

Cross site scripting açığınımı sömürüyorsun yoksa php çektiğinimi iddia ediyosun ? . Milletin sitesinin düşen hesaplar kısmınımı veriyosun merak ettim sadece.

131,821Konular
3,271,667Mesajlar
316,289Kullanıcılar
OnyelSon Üye
Üst Alt