Ben @KanNA bu hafta yaklaşık 25-30 tane başarılı ticaretim gerçekleşti,2 gün önce satdığım hesabın altına birisi dolandırıcı dedi,hatta bu konu hakkında form açtı ve haksız olduğu için konu çöp kutusuna taşındı,aynı kişi yine konumun altına "dolandırıcı"yazdığı ve konumu kirletdigi için sinirlendim,ve böyle bir yorum yazdım"siktigimin formunda bin tane dolandırıcı varken haksız yere bana niye iftira atıyorsun ?"tarzı birşey demiştim yaptığım hiç doğru değil, biliyorum fakat forumda Allah'a,kitaba, peygamberlere,ana bacı katarak küfür eden kişilere değilde,bana uyarı vermeden direk ban atmanız bence hiç doğru değil, yaklaşık 7 aydır forumdayim,çok fazal başarılı ticaretim gerçekleşti, feedback kısmından bakabilirsiniz,bu kadar acımasızca ban atmanız konusuna itiraz bildirip banımın açılmasını,onun yerine ihtar veya uyarı verilmesini rica ediyorum,yaşanan bu durumdan dolayı özür dilerim,karar tamamen yönetime ait, skullz abi konuyla ilgileniyordu fakat sürecin hızlanması için konu açmak istedim,iyi günler dilerim !

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl