bakemEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]
tsk ederımEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
Evet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
akalimEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
Umarım olurEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
Evet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
BakkmEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
BklEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
Insh olurEyw bakalim
// Sadece yok.gov tr ye giriyor
BakalımEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
Eyv knkaaaEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
eyw 500 mb kaldı internetEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
BakalımEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım