bakamEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]
EEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
bakalımEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
bajllEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
deneyelimEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
BakalımEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
SkksEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
BakakEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
BklmEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
EyvallahEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
BklmEyvallah
BklmEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
TeşekkürlerEvet beyler 6 GB internet tüm Hatlar gecerlidir heryerde geçerli mi bilmiyorum paketim olduğu için deneme şansım olmadı deneyen bir arkadaş geri dönüş yaparsa sevinirim ilerki zamanlarda heryerde geçerli yaparım
BakalımDenendi turkcell için sadece üniversite sitelerine girebilirsiniz geliştirip veya vpn açarak denemedim