Tüm herkes bakabilir mi

Dostlarım öncelikle selamlar 1yıla kadar bir süre Php css Py Html gibi dilleri öğrenmekle geçti zamanım. Sonrasında aşık oldum aldatıldım kafam dağıldı ve Artık 7 8aydır zerre...

Dostlarım öncelikle selamlar 1yıla kadar bir süre Php css Py Html gibi dilleri öğrenmekle geçti zamanım. Sonrasında aşık oldum aldatıldım kafam dağıldı ve Artık 7 8aydır zerre uğraşasım gelmiyor canım sıkılıyor Eskiden patur putur Geliştirmek için yollar arardım ama artık olmuyor yapamıyorum kafam çok dağılıyor. Okulun da açılması ile birlikte daha da işler sarpa sardı Bildiklerimi de unuttum diyebilirim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Benim sizden isteğim şu Dostunuza, arkadaşınıza, kardeşinize bir öneri bir destek de bulunmanız sizce ne yapmalıyım Siber güvenlikten devam mı etmeliyim yoksa derslere yoğunluk verip okul da mı başarı kazanmalıyım kafam çok karışık. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim güzel yorumlarınızı bekliyorum 🤍

Kardeşim, gel ben seni bir keraneye götüreyim bi pembe amcık sik kendine gelirsin.

Şaka bir yana, zor. Derslerinle ilgilenmeye çalış, bırak kızları. Sosyal ol, yeni insanlarla tanış. Yazılım öğreniyorsun bu iyi birşey, bırakma devam et. Proje üret, sat, geliştir.

Kardeşim, gel ben seni bir keraneye götüreyim bi pembe amcık sik kendine gelirsin.

Şaka bir yana, zor. Derslerinle ilgilenmeye çalış, bırak kızları. Sosyal ol, yeni insanlarla tanış. Yazılım öğreniyorsun bu iyi birşey, bırakma devam et. Proje üret, sat, geliştir.
Aslında travesti ise olabilir eeee şey hocam kalsın

Karı kızla işim olmaz hocam ama dersler çok zorluyor. Yazılım da bir hayli öyle hiç ilgilenesim gelmiyor

133,005Konular
3,284,571Mesajlar
318,295Kullanıcılar
atilla6799Son Üye
Üst Alt