Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🔥 Tüm marketlerden Sınırsız indirimli alışveriş 🔥 🔥 🔥 🔥
Konumun da 💣 gibi patlaması gerek yoksa küserim :d
-Zafiyetsiz
Hop kardeşim nereye tamam biliyorum like atmadan konu görebiliyorsun ama emeğe saygı denen birsey var onun için hemen şimdi alttaki "Like" butonuna basılı tutup bu mesajı okuduğun için 😂 simgesine bas ki bu mesajını okuduğunu bileyim güzel kardesim
هوب اخي اعرف اينه حسنا يمكنك ان ترى الموضوع بدون ان يعجبك ولكن هناك شي اسمه احترام العمل فالان اضغط مع الاستمرار على زر "اعجبني" في الاسفل واضغط على ايقونة قراءة هذه الرسالة عشان اعرف انك قرأت هذه الرسالة اخي
Hop kardeşim nereye tamam biliyorum like atmadan konu görebiliyorsun ama emeğe saygı denen birsey var onun için hemen şimdi alttaki "Like" butonuna basılı tutup bu mesajı okuduğun için
😂
simgesine bas ki bu mesajını okuduğunu bileyim güzel kardesim
Konumun da 💣 gibi patlaması gerek yoksa küserim :d
-Zafiyetsiz
Hop kardeşim nereye tamam biliyorum like atmadan konu görebiliyorsun ama emeğe saygı denen birsey var onun için hemen şimdi alttaki "Like" butonuna basılı tutup bu mesajı okuduğun için 😂 simgesine bas ki bu mesajını okuduğunu bileyim güzel kardesim
Yasal Uyarı: spyhackerz.org web sitesi, 5651 sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının (m) bendi ile 5. maddesi kapsamında “Yer Sağlayıcı” olarak sınıflandırılmaktadır. Sitede yer alan tüm içerikler, X, Instagram, Facebook gibi platformlarda olduğu gibi, ön onay sürecine tabi olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer sağlayıcı sıfatıyla spyhackerz.org, kullanıcılar tarafından oluşturulan içerikleri veya hukuka aykırı olabilecek paylaşımları izlemek, denetlemek ya da araştırmakla yükümlü değildir. spyhackerz.org bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’de yer alan internet sitelerine yönelik zararlı faaliyetler yürütülmemektedir. SPYHACKERZ, üyeleri tarafından bireysel olarak gerçekleştirilen hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. Şayet spyhackerz.org adı kullanılarak internet sitelerinize yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse, bununla ilgili tüm sorumluluk yalnızca saldırıyı gerçekleştiren üyeye aittir.