Tüm SpyHackerz Okumalı.. (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

PiCASSO 

Grafucker
Joined
Dec 2, 2015
Credits
0
Rating - 0%
footlogz.png


Merhaba Spyhackerz ailesi üstüme vazife değil biliyorum ama grubumuz için bir kaç öneride bulunmak isterim.

Öncelikle Rütbe konusuna değineceğim. Rütbeler sitede bizi farklı göstermek,egonuzu okşamak ve sadece üye rengimizin değişmesinden ibaret değildir. Rütbelerin hepsinin bir işi var ve bu işi sizin yaptığınızı gösterir ama burada görüyorum ki kimse rütbesinin gereğini yapmıyor.
Önerim şu; Yöneticilerin rütbelerin ne iş yaptıklarını detaylıca açıklanması ve rütbeli kullanıcıların görevlerini yerine getirmesi,getirmeyenlerin rütbelerinin düşürülmesi bunda alınacak bir şey yok siteye yarar verdiğimiz sürece rütbeli kalmalıyız siz hiç çatışmaya girmemiş,görevini yapmayan bir yüzbaşı gördünüz mü?

İkinci konum bazen bazı kullanıcıların seviyeyi aşması sitede çok sık rastladığım bir durum bu kadar küfürlü konuşulmaması gerekir samimiyet kesinlikle küfür etmekten geçmez.

Son olarak yorumlar; Yorumlar buradaki insanların burada olma sebebi ve konu açma sebebi diyebilirim adam onca emek harcıyor güzel bir yorum için fakat yorumların çoğunu çok samimiyetsiz buluyorum misal biri birşey paylaşıyor adam direk eline sağlık yazmış aslında paylaşımın gerçek yorumu bu olmamalı açıklayıcı ve gerçek düşüncenizi yazarsanız hem paylaşım yapan adam kendini geliştirmiş olur hemde sizin ne kadar ince yorum yaptığınız ortaya çıkmış olur.

Ve son olarak diyorum ki Spyhackerz uzun yıllar sonra ilk kez ibre yükseltmeye başladığı şu sıralar ona destek çıkıp büyük ve tanınmış hack sitelerinin yanında yer almasını sağlamalıyız bu bizi de büyütecektir.

Herkese kolay gelsin.​
 

FataLworm


SOYTARI
Joined
Mar 8, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Dost arkadaş ortamı yaratmak ve daha özgür bir forum olsun diye ana bacı hariç arkadaşlar arasında hani olur ya salak mısın, aq, gibi küfürlere izin veriyoruz. Ama derseniz bu adam ile benim bir samimiyetim yok ama bana "aq" dedi bunu bize pm ile bildirebilirsiniz ve biz o arkadaşı bu arkadaşla mesafeni koru diye uyarabiliriz. Ama dediğim gibi diğer forumlardan biraz farklıyız daha özgürüz bu konuda bokunu çıkartmamak kaydı ile bazı küfürlere izin veriyoruz. Tabi ki bunun ile alakalı yeni bir madde çıkana kadar geçerlidir.
 
Joined
Oct 18, 2018
Credits
51
Rating - 0%
"eline sağlık" kısmı en önemli nokta olabilir. çok yoğun giremesemde seviyorum burayı. kaliteyi ve paylaşımı artırabilmek adına herkes gerekli özveriyi sağlayabilir diye umuyorum.
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top