💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Tüm üyelerimiz profil resimlerini güncellesin! ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRIN!
@Al Simmons ,Abi isminin de kirmizisiyla çok güzel durmuşsun 🇹🇷Tüm üyelerimiz profil resimlerini güncellesin! ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRIN!
Ekli dosyayı görüntüle 23564
Yeterki sen iste abiTüm üyelerimiz profil resimlerini güncellesin! ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRIN!
Ekli dosyayı görüntüle 23564
Senden ztn bisey olmaz gormezden gelvatanımı kurtarıyoruz ?
Geçmişine sayıgısı olmayan birinden pek birşey beklenmezvatanımı kurtarıyoruz ?
sendenmı ogrenıcem ben gecmısı kopek herıf spy ppne turk bayragı koyup ataturkcu veya vatanını seven bırı olomuyorsunuz sızı kucuk beyınlılerGeçmişine sayıgısı olmayan birinden pek birşey beklenmez
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِSenden ztn bisey olmaz gormezden gel
Herşeyi eleştirip kendin bir sik yapmaman komik :dsendenmı ogrenıcem ben gecmısı kopek herıf spy ppne turk bayragı koyup ataturkcu veya vatanını seven bırı olomuyorsunuz sızı kucuk beyınlıler
Herşeyi eleştirip kendin bir sik yapmaman komik :d
بسم الله الرحمن الرحيمبِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
قُلْ هُوَ اللّٰهُ اَحَدٌۚ ﴿١﴾ اَللّٰهُ الصَّمَدُۚ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْۙ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُواً اَحَدٌ ﴿
ımzada ne yazıyorrr![]()
Nerden biliyorsun sadece spy'de koyduğumuzu vatana millete bir faydan yok burda konuşuyorsun amkspy ppme turk bayragı koyup kendımı vatansever ılan edemem ben
qWQQWQWQWQWQWWQQWQWQWQW lan ıstersen facede ppne turkbayragı koyNerden biliyorsun sadece spy'de koyduğumuzu vatana millete bir faydan yok burda konuşuyorsun amk
.qWQQWQWQWQWQWWQQWQWQWQW lan ıstersen facede ppne turkbayragı koy
Abim komando mardin kızıltepe elimden başka birşey gelmez sadece geçişimizi unuttmuyoruz eğer elinde imkan varsa git sende birşey yap
ıyı abın yandaşmış demekki olmayanı askere almıyorlar cunkuAbim komando mardin kızıltepe elimden başka birşey gelmez sadece geçişimizi unuttmuyoruz eğer elinde imkan varsa git sende birşey yap
Ozmn seni 5 yildizlı bin başı yaparlarıyı abın yandaşmış demekki olmayanı askere almıyorlar cunku
Ananı sikerin koy lan pp ne tr bayrağınıvatanımı kurtarıyoruz ?