Türk hack camiasının acı kaybı, EL_MuHaMMeD kod adıyla bilinen Ömer kardeşimiz hayatını kaybetti

Rating - 0%
Cyber warrior timin çekirdek ekibinden, Türk hacking camiasının bel kemiği sayabileceğimiz EL_MuHaMMeD kardeşimiz bugün Covid19 sebebiyle hayatını kaybetti. Başta Türk hacking camiası ve cw ailesi olmak üzere hepimizin bası sag olsun

Cyber Warrior Akıncılar Timinden iMFedeRal

rus 

seclusion
Rating - 100%
Cyber warrior timin çekirdek ekibinden, Türk hacking camiasının bel kemiği sayabileceğimiz EL_MuHaMMeD kardeşimiz bugün Covid19 sebebiyle hayatını kaybetti. Başta Türk hacking camiası ve cw ailesi olmak üzere hepimizin bası sag olsun

Cyber Warrior Akıncılar Timinden iMFedeRal
Allah rahmet eğlesin. Mekanı cennet olsun, kendisini tanımıyorum ama eskiden iyi işlerinin olduğu kesin. Ailesine baş sağlığı diliyorum…

S

Silinen üye 7004

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet kabri nur olsun..

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
kendisiyle yillar once denk gelmistim akincilar forumunda index hazirlarken cok temiz saygili ve bilgili kardesimiz dostumuz arkadasimizdi Allah rahmet eylesin :(

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Kaç yaşında idi acaba mekanı cennet olsun hiç tanımıyorum adamı
sana şöyle örnek verebilirim haber tarihine bak daha eski haberler de var araştırırsan bulabilirsin çok değerli bir kardeşimiz di zamanında çok sağlam işler çıkaran kişiydi Allah rahmet eylesin tekrardan başımız sağ olsun Türk Hack camiasının büyük kaybı maalesef :(

Rating - 100%
Daha dün üye olup konu açmış. CW nin komodorları yazsın. Her ölüm haberine de inanmayın.

131,585Konular
3,269,408Mesajlar
315,485Kullanıcılar
topquizpopSon Üye
Üst Alt