Cyber warrior timin çekirdek ekibinden, Türk hacking camiasının bel kemiği sayabileceğimiz EL_MuHaMMeD kardeşimiz bugün Covid19 sebebiyle hayatını kaybetti. Başta Türk hacking...
Allah rahmet eğlesin. Mekanı cennet olsun, kendisini tanımıyorum ama eskiden iyi işlerinin olduğu kesin. Ailesine baş sağlığı diliyorum…Cyber warrior timin çekirdek ekibinden, Türk hacking camiasının bel kemiği sayabileceğimiz EL_MuHaMMeD kardeşimiz bugün Covid19 sebebiyle hayatını kaybetti. Başta Türk hacking camiası ve cw ailesi olmak üzere hepimizin bası sag olsun
Cyber Warrior Akıncılar Timinden iMFedeRal
TeskkurAllah rahmet eğlesin. Mekanı cennet olsun, kendisini tanımıyorum ama eskiden iyi işlerinin olduğu kesin. Ailesine baş sağlığı diliyorum…
sana şöyle örnek verebilirim haber tarihine bak daha eski haberler de var araştırırsan bulabilirsin çok değerli bir kardeşimiz di zamanında çok sağlam işler çıkaran kişiydi Allah rahmet eylesin tekrardan başımız sağ olsun Türk Hack camiasının büyük kaybı maalesefKaç yaşında idi acaba mekanı cennet olsun hiç tanımıyorum adamı