Türk çe telif sitesi yapan varsa ig salsın
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
@reTürk çe telif sitesi yapan varsa ig salsın
p2m🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
ig : aptalyesilbalik yaz kanka faktor kaldıran scli sen ilk bas patlayan sitenin yedegini ver ig yazioz bakmion nasil ticaret bu
Kuzen tg bak acil@hhelenoz
Bro tg bak@hhelenoz
Acil
Bro tg bak
İg bak parani atcamig : aptalyesilbalik yaz kanka faktor kaldıran scli kuruyorum
amına koyayim adama bak bana instada yarın alacagım diyor burada başka adama ig bak paranı atıyorum diyor garipİg bak parani atcam
sen .com açıyomusun kanka ?amına koyayim adama bak bana instada yarın alacagım diyor burada başka adama ig bak paranı atıyorum diyor garip![]()
şimdilik hayır ama bu arkadaşa işlem vs alma 2 gündür alıcam diyor bu konuda başkasına gel paranı atıcam diyo ĞDŞWQPDQPOKWsen .com açıyomusun kanka ?
Istiyosan ig bak paralrini attim dekotu var 150 tl tokat yedim hattaşimdilik hayır ama bu arkadaşa işlem vs alma 2 gündür alıcam diyor bu konuda başkasına gel paranı atıcam diyo ĞDŞWQPDQPOKW
Engel kaldir yaz banaşimdilik hayır ama bu arkadaşa işlem vs alma 2 gündür alıcam diyor bu konuda başkasına gel paranı atıcam diyo ĞDŞWQPDQPOKW
Hakkinda sikayst konusu acacagikig : aptalyesilbalik yaz kanka faktor kaldıran scli kuruyorum
Tg bakkkkkk@hhelenoz