Turkey Of Legend hakkında

arkadaştan vds satın aldım belirli portları açtırmak istedim 3.portan sonra para istedi atmadım falan bir şey denicem dedi saldım apache falan yanıt vermiyordu reboot attım...

arkadaştan vds satın aldım belirli portları açtırmak istedim 3.portan sonra para istedi atmadım falan bir şey denicem dedi saldım apache falan yanıt vermiyordu reboot attım makineye işte portlar düştü çart çurt en sonun da işte makineyi patlatmışsın ddos mu denedin dedi para sıkıntısı yok da şu gezginlerin satışı iptal olsa ne güzel olacak

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaştan vds satın aldım belirli portları açtırmak istedim 3.portan sonra para istedi atmadım falan bir şey denicem dedi saldım apache falan yanıt vermiyordu reboot attım makineye işte portlar düştü çart çurt en sonun da işte makineyi patlatmışsın ddos mu denedin dedi para sıkıntısı yok da şu gezginlerin satışı iptal olsa ne güzel olacak
PAJFKWKKFKEKGNFLAKFLWKFKWKFKWKFK knk portları açar mısın dedin açarım dedim 80/8443 portları açtım reboot atmışsın panel azure beyler bilen varsa söylesin Bnana ben phishing yapcam dedi bende istemedim......

4 hafta önce turkey den 2-3 tane vds satın aldım 3 tane port açtırdım bedavaya geri kalanını 2 tanesini 13 TL ye açtırdım herhangi bir sorun yok suanda sende sorun olabilir kanka

LAN DENEMEDİM BİLE SALLAMA ŞUAN HADİ DENEDİM DİYELİM PORTLAR NİYE KAPANSIN AMK GERİ İADE GEÇ
azure de böyle işler sıkıntılı biliyorsan panel patlar ödemeyi yaptın verdim vds yi şimdi her şey bittikten sonra ph-is denicem diosun sonra ben portları active hala getiirnce ss atıpm sonra alls slla bi anda patladı kesin ben kapadım ayn knk

.

132,976Konular
3,280,713Mesajlar
318,387Kullanıcılar
ReanSon Üye
Üst Alt