Turkh*ckteAM üyeliği olan ?

securityON

SEOMASTER
Rating - 0%
Bu lamer topluluğu çok birşeymiş gibi üyeliği kapatmışlar, üye olamıyorum. Bu site den bana bir üyelik gerekli, yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Rating - 0%
Bu lamer topluluğu çok birşeymiş gibi üyeliği kapatmışlar, üye olamıyorum. Bu site den bana bir üyelik gerekli, yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Kardeşim ona buna lamer demeyi bırakın çok biliyorsanız (hackerseniz) gidin sitelerine basın Her timde başka time lamer diyen 100lerce insan var acaba ne kadar zarar verebiliyor karşı timlere ?

securityON

SEOMASTER
Rating - 0%
Çok biliyorsa bassın dedim çok birşey demedim.

Kardeşim, ağzı süt kokan bebenin tekisin. Sana cevap verip senle muhattap olmam hata. :) Kendince eğlen sen buralarda öyle takıl boş boş.. Yazdığıma cevap yazma, senle konuşup IQ seviyemin yerlerde seyir etmesine izin veremem.

Rating - 0%
Kardeşim, ağzı süt kokan bebenin tekisin. Sana cevap verip senle muhattap olmam hata. :) Kendince eğlen sen buralarda öyle takıl boş boş.. Yazdığıma cevap yazma, senle konuşup IQ seviyemin yerlerde seyir etmesine izin veremem.
Hahaha daha dünkü bok benimle muhattap olmazmış seviyenin düşük olduğunu biliyorum orospu evladı ego kasmana gerek yok :)

131,627Konular
3,269,858Mesajlar
315,630Kullanıcılar
omergokuSon Üye
Üst Alt