Türkiyede no name olarak şarkı yapıp çıkış yapmak oldukça zor biliyorum bende bunun için artık servisimi sizlerede açmaya karar verdim. Hizmetlere gelecek olursak sadece şarkı dinlenme özelliklere geçelim mobil cihazlardan ve bilgisayarlardan dinlenme olur aylık dinleyiciniz orantılı bir şekilde artar organik dinlenir ve hiçbir şekilde yurt dışı lokasyon gönderim yapılmaz organik dediğimizde şarkınız bugün 1000 dinlenip öbür gün 200 dinlenmez bu şekilde spotify artistinizde göreceğiniz istatistik gayet iç açıcı olur herhangi bir düşme eksilme azalma asla ve asla olamaz bu yüzden bazıları gibi "DÜŞERSE TELAFİ EDERİZ" demiyorum
servis tamamen bana aittir hiçbir şekilde başka smm panelden alıp veya herhangi birinden alıp burada satışını yapmıyorum servise tamamen %100 bir şekilde güveniyorum artı olarak radio,mixes gibi algoritmalarıda etkiler ve bir spotify kullanıcısı örnek verirsem premiumu yok ve şarkı değiştirme hakkı bitti ondan sonra rastgele çalar ve bir bakmışsınız sizinşarkınız çalıyor tabii ki bu sayede illaki gerçek insanlarada ulaşmayı başarıyorsunuz.
SERVİSLERİMİZ TAMAMEN ANLIK BAŞLAR SPOTİFY ARTİSTE GİRDİĞİNİZDE ANLIK OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ.
FİYATLARA GELECEK OLURSAK: 1K-10K ARASI 500 TL
10K-50K ARASI 1500 TL
50K-100K ARASI 2500 TL
DAHA ÜST PLAN İSTEYENLER OLURSA FİYATI KONUŞABİLİRİZ.
BİZDEN HİZMET ALANLARIN HİÇBİR ŞEKİLDE HANGİ ŞARKIYA HİZMET ALDIĞI PAYLAŞILMAZ.
SORULARINIZ VE SATIN ALMAK İÇİN TELEGRAM: kirarimegonu
HERKESE İYİ GÜNLER.
SERVİSLERİMİZ TAMAMEN ANLIK BAŞLAR SPOTİFY ARTİSTE GİRDİĞİNİZDE ANLIK OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ.
FİYATLARA GELECEK OLURSAK: 1K-10K ARASI 500 TL
10K-50K ARASI 1500 TL
50K-100K ARASI 2500 TL
DAHA ÜST PLAN İSTEYENLER OLURSA FİYATI KONUŞABİLİRİZ.
BİZDEN HİZMET ALANLARIN HİÇBİR ŞEKİLDE HANGİ ŞARKIYA HİZMET ALDIĞI PAYLAŞILMAZ.
SORULARINIZ VE SATIN ALMAK İÇİN TELEGRAM: kirarimegonu
HERKESE İYİ GÜNLER.
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Son düzenleme: