TürkNet ve Türk Telekom upload Hızları Yükseldimi !!

Bildiğimiz gibi Turkcell Superonline upload hızlarını tum aboneler için artırma kararı almıştı ve internet hızlarını 20 Mbps yapmıştı. Salgın önlemleri kapsamında evde...

Bildiğimiz gibi Turkcell Superonline upload hızlarını tum aboneler için artırma kararı almıştı ve internet hızlarını 20 Mbps yapmıştı. Salgın önlemleri kapsamında evde olduğumuz günlerde internet kullanıcılarını sevindiren bir duyum geldi.
Duyumlara göre Türk Telekom da internet hızlarında belli başlı kullanıcıları için değişikliğe gitti.
Peki bu duyumlar ne kadar gerçekci?

TurkNet ve Türk Telekom upload hızları yükseldimi!!
Kullanıcıların uzun zamandır beklediği haber nihayet gelmiş olabilir. TurkNet ve Türk Telekom upload hızı için 8 Mbps değerini sabitledi haberleri şu anda birçok haber sitesinde konuşuluyor. Peki olayın gerçek yüzü ne? Bekleyip Göreceğiz
Bu arada gece 02 civarı internet kesintisi yasandı ve modem ara yüzüne baktığımda Upload hızı Gerçekten Yükselmiş

hocam bildiğim kadarıyla fiber ve vdsl kullanıcılarının upload hızları iki katına çıkarıldı

evet aynen öle oldu fakat benim zaten turknet vdsl uploadım 4 görünüyordu ama upload ederken 9 ile indiriyordum şimdi modemde 8 görünüyor yine aynı ben ne anladımki bu işten çee

131,906Konular
3,272,480Mesajlar
316,505Kullanıcılar
betone1903Son Üye
Üst Alt