@Tweety6r üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Kaçan kim belli daha thiç bir şey bilmeden artistlik yapıyorsunuz bu saatten sonra da aha bu konuya bir daha yazmayacağım ya ban alırım yada konu silinir olay bu kadar basit sende benle tartışacağına git de sütünü iç yarın okulun var @İbrahim abi ztn banlansam da bazıları gibi modem reset yapmam bundan sonra zrn böyle insanlar yüzünden TOKATÇI lafı yiyoruz
Hesabı test diye alıyorum pass değişip toplama yapıyorum onaya düşüyor suçlu ben mi oluyorum? Tokatçı olmayabilirsin ama bilgisizsin

sba

1 2 4 8

SOYTARI
Rating - 0%
@Tweety6r adlı üyenin sattığı hesap test hesabı değil eski kurulum Instagram hesabıdır. Bu hesabın normal hesaplardan farklı olan tek özelliği işlem limitlerinin daha yüksek olmasıdır.
Yani test hesabı adı altına sattığı hesaplar eski kurulum hesaplardır.
Kişinin ücret iadesi geçmesi gerekiyor.
@İbrahim @SkullZ @Al Simmons @Mehmet

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%
@Tweety6r adlı üyenin sattığı hesap test hesabı değil eski kurulum Instagram hesabıdır. Bu hesabın normal hesaplardan farklı olan tek özelliği işlem limitlerinin daha yüksek olmasıdır.
Eski kurulum hessap satmadım diyorum neyse adminler de bakarsa şunu diyecem ücret iadesi yapamam istiyordanız banlayın gitsin böyle bilip bilmeden konuşuyor sunuz eski kurulum olsa eski kurulum derim avatar özelliği aktif demişim demi

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Arkadasa Ref Kefilim hata Sende Diye Dusunuyorum Okumaya Usendim

Derce 

Only Sex.
Rating - 100%
@Burak 'ın söylediği doğru test hesaplarında instagramz.com diye mail olur. Onun dışında başka mail geçen hiç test hesabı görmedim. Adminler inceler haklıyı ortaya çıkarır. İyi forumlar.

Rating - 100%
Kaçan kim belli daha thiç bir şey bilmeden artistlik yapıyorsunuz bu saatten sonra da aha bu konuya bir daha yazmayacağım ya ban alırım yada konu silinir olay bu kadar basit sende benle tartışacağına git de sütünü iç yarın okulun var @İbrahim abi ztn banlansam da bazıları gibi modem reset yapmam bundan sonra zrn böyle insanlar yüzünden TOKATÇI lafı yiyoruz
Modeme reset atınca ip degısmıyır knk
Yeniden baska hesabla girersin foruma🥺

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Instagram konusunda bilgi sahibi olmadığım için, konu hakkındaki son sözü @İbrahim e veya @Mehmet e bırakacağım.

Massacre666

SpyWare_X
Rating - 100%
1. olarak ben senden 2 gün sonra sorun çıksın diye test hesabı almadım sen buna "ticaret" diyorsan o senin yanlışındır
2. ben şifre dışında herhangi bir değişiklik yapmadım dedim okuma yazma biliyor musun onu sorguluyorum, hesabın kendi içerisinde bile mail, tel vsvs bilgi değişikliklerini görebiliyorsun bilmiyorsan öğren.
3. şahsına hiç bir hakarette bulunmadım bulunmam
4. sırf sen kontrol edeme diye bilgileri değişiyorum daha sonra buraya gelip tüm bilgileri kontrol etmeleri için hazır olduğumu söylüyorum? hakikaten soruyorum türkçe biliyor musun?
Yani soun ne knk

Rating - 100%

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
@Tweety6r iade geçmelisin, konuyla real hayattaki yoğunluğumdan dolayı bir süredir ilgilenemiyordum. Bugüne kısmetmiş.

• Like
Tepkiler: sba

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
İade geçmek zorunda olmanın sebebi ise burada yazmakta.

Ek olarak: Alıcının işi çıkmış olabilir, hesabı kontrol edememesi gayet normal bir durum.
Lan sana avatar özellikli hessap sattım kendim birzaat o hessaplar ile dm basıyorum daha ne boş yapıyorsun ya sana temiz verdim o stnein hatan
Onca temiz ticaret yapman anlık gerçekleşen ticaretini etkilemez, neticede ortada hatan var.

@Tweety6r; iade geçmen için sana verilen süre 24 saat, 18.01.2022-19:00 tarihine kadar iade gerçekleştirmezsen forumdan uzaklaştırılacaksın.

@socispy iade geçilmediği taktirde bana PM'den bilgi vermeyi unutma.

Konu kilit, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,125Mesajlar
315,397Kullanıcılar
fedyahaSon Üye
Üst Alt