Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak...
tyÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bildiğim kadarıyla abone olmanın açılması için bazı şartlar varÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
lookÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
yok hala oluyor ininal kartını giriyorum zaten kartta para yok bu şekilde çekmemiş oluyor zaten ve ordan twitch hesabınızı bağlarsanız abone olabiliyorsunuz ücretsiz şekildebildiğim kadarıyla abone olmanın açılması için bazı şartlar var
veya diyelimki 100 tane hesabınız var bu sefer farklı bir twitch hesabı açın ve bütün hesapları ona abone edin prime aboneliğinde farklı farklı hesaplara 1 kere ücretsiz abone olabiliyorsunuzbildiğim kadarıyla abone olmanın açılması için bazı şartlar var
LookÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
sÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
++Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
EywÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
Telefon onayı gerekmiyor muÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
sdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
bklmÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
hmmmÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
yok sanal olmuyor dostumHocam sanal kartla olmuyor mu da fiziksel kart alıyoruz
3233333333333333Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
LLOOOKÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
KÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!