hala geçerlimi
.Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
BakalımÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
omgÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
BÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
zaÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
bakalımÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
eyvÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
bAKAMÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
*Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
deneyelim hacımÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
thxÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
*** Hidden text: cannot be quoted. *** teşekkürler
esÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
TeşekkürlerÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
lookÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
BakalımÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
bklmÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
emeğine sağlık bakalımÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
saÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
Bakalım.Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!
ssÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu taktiği yıllardır kimse bilmiyor bu taktik ile kendime bilgisayar aldım sizde kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler ilk olarak beğenmek kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum !!!!!