Twitter hesabı hackleme yapabilecek kişi

Kesinlikle kanundışı bir durum değil. Şüphelendiğim sevgilimin beni aldatıp aldatmadığını öğrenmem için twitter hesaplarını hackleyecek birini arıyorum. Gelmiş geçmiş tüm...

Kesinlikle kanundışı bir durum değil. Şüphelendiğim sevgilimin beni aldatıp aldatmadığını öğrenmem için twitter hesaplarını hackleyecek birini arıyorum. Gelmiş geçmiş tüm yazışmaları mesajları ortaya çıksın. ( tehdit şiddet vs bir unsur yok bayanım. Aldattığını önüne koymak için sadece) Ücret ve diğer konuları konuşuruz ama ciddi olarak işinin ehli olan insanlar yazsın lütfen. teşekkürler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Aldattığını bir delil olarak sunsan bile yapılan bir suç bunu düşünerek yap dostum geçmiş olsun
teşekkür ederim. evlilik gibi resmi bir durumumuz yok. Sadece ben bana yaptığını önüne koymak istiyorum. Resmiyette kullanılacak bir durum yok. kişisel bir gurur kurtarma diyebiliriz. Aptal yerine koyuyor çünkü. Yazıştığı birçok kadın var birden çok hesabı var sadece onları onun önüne koymak istiyorum. Farkettiğimi bildiği halde kabul etmiyor. Kabul et konu kapansın diyorum yine kabul etmiyor. Kadınlık gururunu kurtarmak diyelim. Yoksa resmi birşey yok. Sadece yüzünün alacağı şekli görmek istiyorum. Hatta farklı şehirlerdeyiz. 5 dk whatsapptan yazamayıp sonra özür dilerim evet yaptım dese o bile yeter. Ama delil lazım.

teşekkür ederim. evlilik gibi resmi bir durumumuz yok. Sadece ben bana yaptığını önüne koymak istiyorum. Resmiyette kullanılacak bir durum yok. kişisel bir gurur kurtarma diyebiliriz. Aptal yerine koyuyor çünkü. Yazıştığı birçok kadın var birden çok hesabı var sadece onları onun önüne koymak istiyorum. Farkettiğimi bildiği halde kabul etmiyor. Kabul et konu kapansın diyorum yine kabul etmiyor. Kadınlık gururunu kurtarmak diyelim. Yoksa resmi birşey yok. Sadece yüzünün alacağı şekli görmek istiyorum. Hatta farklı şehirlerdeyiz. 5 dk whatsapptan yazamayıp sonra özür dilerim evet yaptım dese o bile yeter. Ama delil lazım.
Telegram @serdarxresmi ulaş

132,127Konular
3,275,435Mesajlar
316,949Kullanıcılar
Soulfly1963Son Üye
Üst Alt