Merhaba Spyhackerz Ailesi
Twitter da ki 3 aylık deneyimimi sizlerle paylaşıyorum...
Konuya Önce Yorum Sonra React Atınca Konu Açılacaktır...
İlk Olarak Biraz Takipçi Kasmanız Gerekiyor 100 Kadar Olması Başlangıç İçin Gayet Yeterli...
1)Biliyorsunuz Twitter Taglarıyla Meşhur
Baktın Gündemde Ne Var O Konuyla İlgili Bir Resimli Emojisiz Bir Tweet Atıyorsun Mutlaka Görüntülenme Alırsınız
2)Ünlü Kişileri Yakından Takip Edin Şu Aralar Sedat Peker Çok Tutuluyor Biliyorsunuz...
Sedat Peker'in Tweetlerini Takip Edin Altına Komik Bi O Kadar da İlgi Çekici Bir Cevap Atın...
Bu Yöntem Sayesinde Tek Tweet'ten 70k Görüntülenme Kasmıştım
3)GT Post Gruplarına Katılmak
Evet Takipçi Kasmanıza Çok Katkı Sağlıyor...
Süreç Şöyle İşler Belirli Saatler de Twitter Gruplarında Postlar Paylaşılır Gidersiniz Post a Fav+RT Atarsınız Altına da GT Yazmanız Sizin İçin Faydalı Olacaktır Çünkü Başka Userlar Sizi Takip Edebilir...
Bu Yöntemle Günde En Az 300 Takipçi Kasarsınız
Anlatacaklarım Bu Kadardı Umarım İşinize Yarar
İyi Günler İyi Forumlar
Twitter da ki 3 aylık deneyimimi sizlerle paylaşıyorum...
Konuya Önce Yorum Sonra React Atınca Konu Açılacaktır...
İlk Olarak Biraz Takipçi Kasmanız Gerekiyor 100 Kadar Olması Başlangıç İçin Gayet Yeterli...
1)Biliyorsunuz Twitter Taglarıyla Meşhur
Baktın Gündemde Ne Var O Konuyla İlgili Bir Resimli Emojisiz Bir Tweet Atıyorsun Mutlaka Görüntülenme Alırsınız
2)Ünlü Kişileri Yakından Takip Edin Şu Aralar Sedat Peker Çok Tutuluyor Biliyorsunuz...
Sedat Peker'in Tweetlerini Takip Edin Altına Komik Bi O Kadar da İlgi Çekici Bir Cevap Atın...
Bu Yöntem Sayesinde Tek Tweet'ten 70k Görüntülenme Kasmıştım
3)GT Post Gruplarına Katılmak
Evet Takipçi Kasmanıza Çok Katkı Sağlıyor...
Süreç Şöyle İşler Belirli Saatler de Twitter Gruplarında Postlar Paylaşılır Gidersiniz Post a Fav+RT Atarsınız Altına da GT Yazmanız Sizin İçin Faydalı Olacaktır Çünkü Başka Userlar Sizi Takip Edebilir...
Bu Yöntemle Günde En Az 300 Takipçi Kasarsınız
Anlatacaklarım Bu Kadardı Umarım İşinize Yarar
İyi Günler İyi Forumlar
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl