Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ki size büyük paralar ya da geçim kaynağı anlatmıyorum.Bu şekilde belirli bir süreliğine birkaç yüz lira kazanabilirsiniz
Ben bu site ile 5-6 saatte 25 doge kazandım.
REFSİZ: cloudfaucet.io
REFLİ:
cloudfaucet.io
Siteye kayıtlı olduğunuzu varsayarsak menü kısmından faucet yazan kısma tıklayıp gelen sayfadan sitede bulunan alternatif coinlerden birini seçip (ben genellikle dogecoin seçiyorum şimdilik ) collect butonuna tıklıyarak yeni bı site açılırsa kapatıp yani cloud faucet sitesinde kalıp recaptchayı doldurup gerekirse tekrar collect butonuna tıklayarak seçtiğiniz musluktan biraz coin alabilirsiniz.Belirli sürelerde tekrarlayabilirsiniz.
Ben bu site ile 5-6 saatte 25 doge kazandım.
REFSİZ: cloudfaucet.io
REFLİ:
Cloud Faucet
The best free bitcoin, litecoin, ethereum, doge faucet with the highest claim rate and referrer bonus, clear and elegant interface without annoying advertisements.
Siteye kayıtlı olduğunuzu varsayarsak menü kısmından faucet yazan kısma tıklayıp gelen sayfadan sitede bulunan alternatif coinlerden birini seçip (ben genellikle dogecoin seçiyorum şimdilik ) collect butonuna tıklıyarak yeni bı site açılırsa kapatıp yani cloud faucet sitesinde kalıp recaptchayı doldurup gerekirse tekrar collect butonuna tıklayarak seçtiğiniz musluktan biraz coin alabilirsiniz.Belirli sürelerde tekrarlayabilirsiniz.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl