Ücretsiz domain Ücretsiz hostin

İyi günler arkadaşlar. Bahsedeceğim şekilde ücretsiz hosting ve ücretsiz domain elde edebileceksiniz. Domain uzantıları: tk, ml, ga, cf, gq uzantılarını sadece...

İyi günler arkadaşlar. Bahsedeceğim şekilde ücretsiz hosting ve ücretsiz domain elde edebileceksiniz. Domain uzantıları: tk, ml, ga, cf, gq uzantılarını sadece kullanabilirsiniz ücretsiz bir şekilde. Kurduğunuz siteyi artık amacınıza göre şekillendirebilirsiniz. Bir nevi yan hesap olarak kullanabilirsiniz. Benim kurduğum örnek bir site:
http://www.fitnessrehberhocam.tk/

Öncelikle : freenom.com ' a giriniz choreme'dan giriyorsanız sonuna bu uzantılardan birini ekleyin örneğin siteörnek.tk şeklinde uygunluğunu kontrol edin. Ardından öde kısmına basın. En sağda period kısmı bulunacak onun altındaki 3 months @ free'yi 12 months @free olarak seçin ve contine basın.
Sol alt kısımda sizden e posta doğrulaması isteyecek herhangi bir e-posta adresinizi girin.
E postanıza onay linki gelecektir onaylayın. Onayladıktan sonra freenom yönetici paneline gideceksiniz.

Sağ ust kısımda en başta hizmetler bölümü olacak ona tıklayın. Ardından 2. kısımda ki Etki alanlarıma tıklayın.
Sağ kısımda manage domain'e( Alan adlarımı yönet) tıklayın. Ardından baştan 3. olan Yönetim araçlarına tıklayın. Nameservers'lara tıklayın ve özel ad sunucuları kullanına tıklayın. Ve bu sayfayı böyle bekletin.

Domain alma kısmı:
Awardpsace.com 'a girin ardından free hostinge tıklayın. Kayıt olun. Ardın e postanıza onay kodu gelecek onaylayın ve yönetim paneline girin.
Domain panelinde barındırma(Hosting) araçlarına tıklayın. Alan adı yönetimine tıklayın. Bir alan adı barındıra tıklayın.
Alan adınızı yazın ve onaylayın. Ardından freenom sitesine geçin. Nameserverslar kısmına: NS5.AWARDSPACE.COM, NS6.AWARDSPACE.COM şeklinde üstten 2 kutuyu doldurun ve ad sunucumu değiştire tıklayın. Awardspace.com' da barındırma(hosting) araçlarından durum kısmında web sitenizin etkin olup olmadığına bakın. Etkinleştirdikten sonra. Yine aynı menüden zacky web site oluşturucuya tıklayın ve sitenizi dizayn edin.

131,912Konular
3,272,564Mesajlar
316,525Kullanıcılar
cimoskesSon Üye
Üst Alt