[CHARGE=15]
1- Checker nedir?
Checker, yani denetleyici, hesap checklemek için kullanılırken hangi hesabın çalıştığını bulmamızı sağlar ve çalışan hesapları bize gösterir.
2- Combo (combolist) nedir?
Combo yani, combolist, kısaca bir hesap listesidir. Config ve checker kullanılarak bu hesap listesindeki hesapların hangisinin veya hangilerinin çalıştığı bulunmaya çalışılır.
3- Config nedir?
Config ile checkerın ne yapacağını, hangi hesapların çalıştığını bize göstereceğini checkerımıza belirtmek için kullanılır.
Şimdi size en çok kullanılan checkerlardan olan OpenBullet`dan bahsedeceğim.
OpenBullet nedir? Ne işe yarar?
OpenBullet ile configimiz ve combolistimiz ile hangi hesabın çalışıp çalışmadığını bulmak için kullanırız.
Şimdi Netflix checkleyebilmemiz için bize 2 şey gereklidir.
1- Proxy
2- İnterneti çökertmemesi için vds
Proxy nedir?
Vekil sunucu veya yetkili sunucu, İnternet'e erişim sırasında kullanılan bir ara sunucudur. Bu durumda, örneğin bir ağ sayfasına erişim sırasında doğrudan bağlantı yerine: Tarayıcı vekil sunucuya bağlanır ve hangi sayfayı istediğini söyler Vekil sunucu gerekiyorsa o sayfaya bağlanır ve içeriği alır. Kaynakça: Vikipedi
Vds nedir?
Virtual private server, fiziksel bir sunucunun sanallaştırma yazılımları ile birden çok sunucuya bölünerek kaynakları en verimli şekilde kullanmasını sağlayan yapıdır. Her VPS birbirinden bağımsız ve adanmış bir sunucu gibi çalışır. Kaynakça: Vikipedi
OpenBullet nedir? Nasıl kullanılır?:
Yazılımın kurulumu, Windows 10 Home Single Language’da gerçekleştirilmiştir. Kurulumun aşamaları aşağıda adım adım anlatılmaktadır.
Program ilk defa çalıştırıldığı için ayarlar dosyalarını otomatik olarak oluşturacaktır. Bu işlemin ardından aşağıdaki gibi bir arayüz ile karşılaşılmaktadır.
Son olarak kullanabileceğiniz Netflix config:
https://dosya.co/ove1bg6m146p/NetflixConfig.anom.html
Son olarak kullanabileceğiniz 5 milyon Netflix combolist: // Alıntıdır.
dosya.co/x0qjhi5uwb4w/5_Milyon.txt.html
Hayırlı kullanımlar.
Allah-u Ekber diyerek bu yazıyı bitiriyorum.
2- 1 ay ücretsiz
Öncelikle bize bir kredi yada banka kartı lazım ancak yaşınız küçükse veya yoksa İninal kart almanız lazım, İninal kart satış noktaları:
1- Vatan Computer
2- Şok
3- Migros
(Başka aklımda yok)
Ben şoktan aldım 5 liraydı sanırım.
Aldıktan sonra Netflix'in bizlere sağladığı 1 ay ücretsiz kullanım için kaydoluyoruz, 1-2 lira çekebilir ancak sonra geri geliyor.
Böylelikle 5 liraya Netflix almış ve İninal kartda almış bulunuyoruz.
3- Telegram grupları
Öncelikle Free Netflix Accounts, Ücretsiz Netflix Hesapları adında bir çok Telegram grubu var onlara katılıp her hesap attıklarında o hesapları kapmaya çalışıyoruz tabi hızlı olmamız gerek bu en zor işlemlerden.
Az üyeli grupları seçmeye çalışırsanız hesapları kapma olasılığınız artar.
4- Forum siteleri
Herhangi bir crack forumuna üye oluyoruz ve foruma atılan hesapları kapmak için pusuya yatıyoruz. Bir hesap atıldığında hemen o hesabı kapmaya çalışıyoruz.
5- Hesap pazarları
Pazar özelliği olan bir forum sitesine kayıt oluyoruz ve puanımızı, rütbemizi arttırıyoruz ve daha sonra pazardan puanla hesap alıyoruz.
6- Ücretsiz Netflix alma siteleri
Bu sitelerden hesap kapmanız zor ancak bu hesapları zor da olsa belki kapabilirsiniz, internetten ücretsiz Netflix alma sitelerini araştırabilirsiniz.
7- Blog siteleri
Bazı blog siteleri "100x Netflix hesabı" gibi blog gönderileri yayınlayabiliyor. Bizde bu hesapları kopyalıyoruz ve OpenBullet`de wordlist olarak kullanıyoruz ve OpenBullet`e taratıyoruz.
8- Keylogger
Öncelikle bir keylogger hazırlıyoruz (Netflix premium süre uzatma hilesi gibi) ve Netflix Premium hesabı olan birine atıyoruz. Karşı kişi keylogger a hesap bilgilerini girdiğinde bilgileri bize düşücek ancak buna inanır mı bilemem.
Hayırlı günler dilerim.
// By Xale //[/CHARGE]
1- Checker nedir?
Checker, yani denetleyici, hesap checklemek için kullanılırken hangi hesabın çalıştığını bulmamızı sağlar ve çalışan hesapları bize gösterir.
2- Combo (combolist) nedir?
Combo yani, combolist, kısaca bir hesap listesidir. Config ve checker kullanılarak bu hesap listesindeki hesapların hangisinin veya hangilerinin çalıştığı bulunmaya çalışılır.
3- Config nedir?
Config ile checkerın ne yapacağını, hangi hesapların çalıştığını bize göstereceğini checkerımıza belirtmek için kullanılır.
Şimdi size en çok kullanılan checkerlardan olan OpenBullet`dan bahsedeceğim.
OpenBullet nedir? Ne işe yarar?
OpenBullet ile configimiz ve combolistimiz ile hangi hesabın çalışıp çalışmadığını bulmak için kullanırız.
Şimdi Netflix checkleyebilmemiz için bize 2 şey gereklidir.
1- Proxy
2- İnterneti çökertmemesi için vds
Proxy nedir?
Vekil sunucu veya yetkili sunucu, İnternet'e erişim sırasında kullanılan bir ara sunucudur. Bu durumda, örneğin bir ağ sayfasına erişim sırasında doğrudan bağlantı yerine: Tarayıcı vekil sunucuya bağlanır ve hangi sayfayı istediğini söyler Vekil sunucu gerekiyorsa o sayfaya bağlanır ve içeriği alır. Kaynakça: Vikipedi
Vds nedir?
Virtual private server, fiziksel bir sunucunun sanallaştırma yazılımları ile birden çok sunucuya bölünerek kaynakları en verimli şekilde kullanmasını sağlayan yapıdır. Her VPS birbirinden bağımsız ve adanmış bir sunucu gibi çalışır. Kaynakça: Vikipedi
OpenBullet nedir? Nasıl kullanılır?:
- OpenBullet Nedir?
OpenBullet Nasıl Kurulur?
OpenBullet, C# ile geliştirildiği için .NET uygulamalarına ihtiyaç duymaktadır. OpenBullet’in çalışabilmesi için kurulumdan önce sistemde .NET Framework 4.7.2 veya üzeri bir sürümün kurulu olduğundan emin olunması gerekmektedir.Yazılımın kurulumu, Windows 10 Home Single Language’da gerçekleştirilmiştir. Kurulumun aşamaları aşağıda adım adım anlatılmaktadır.
- Adım: OpenBullet’in İndirilmesi
- Adım: Yazılımın Çalıştırılması
Program ilk defa çalıştırıldığı için ayarlar dosyalarını otomatik olarak oluşturacaktır. Bu işlemin ardından aşağıdaki gibi bir arayüz ile karşılaşılmaktadır.
OpenBullet’in Kullanımı ve En İyi Ayarlar
OpenBullet’in Özellikleri
Aşağıda görüldüğü gibi OpenBullet bir menüye sahiptir ve fonksiyonelitesini bu menüdeki sekmelerden elde etmektedir.Runner
Runner, program ilk açıldığında kullanıcıyı karşılayan sayfadır.Son olarak kullanabileceğiniz Netflix config:
https://dosya.co/ove1bg6m146p/NetflixConfig.anom.html
Son olarak kullanabileceğiniz 5 milyon Netflix combolist: // Alıntıdır.
dosya.co/x0qjhi5uwb4w/5_Milyon.txt.html
Hayırlı kullanımlar.
Allah-u Ekber diyerek bu yazıyı bitiriyorum.
2- 1 ay ücretsiz
Öncelikle bize bir kredi yada banka kartı lazım ancak yaşınız küçükse veya yoksa İninal kart almanız lazım, İninal kart satış noktaları:
1- Vatan Computer
2- Şok
3- Migros
(Başka aklımda yok)
Ben şoktan aldım 5 liraydı sanırım.
Aldıktan sonra Netflix'in bizlere sağladığı 1 ay ücretsiz kullanım için kaydoluyoruz, 1-2 lira çekebilir ancak sonra geri geliyor.
Böylelikle 5 liraya Netflix almış ve İninal kartda almış bulunuyoruz.
3- Telegram grupları
Öncelikle Free Netflix Accounts, Ücretsiz Netflix Hesapları adında bir çok Telegram grubu var onlara katılıp her hesap attıklarında o hesapları kapmaya çalışıyoruz tabi hızlı olmamız gerek bu en zor işlemlerden.
Az üyeli grupları seçmeye çalışırsanız hesapları kapma olasılığınız artar.
4- Forum siteleri
Herhangi bir crack forumuna üye oluyoruz ve foruma atılan hesapları kapmak için pusuya yatıyoruz. Bir hesap atıldığında hemen o hesabı kapmaya çalışıyoruz.
5- Hesap pazarları
Pazar özelliği olan bir forum sitesine kayıt oluyoruz ve puanımızı, rütbemizi arttırıyoruz ve daha sonra pazardan puanla hesap alıyoruz.
6- Ücretsiz Netflix alma siteleri
Bu sitelerden hesap kapmanız zor ancak bu hesapları zor da olsa belki kapabilirsiniz, internetten ücretsiz Netflix alma sitelerini araştırabilirsiniz.
7- Blog siteleri
Bazı blog siteleri "100x Netflix hesabı" gibi blog gönderileri yayınlayabiliyor. Bizde bu hesapları kopyalıyoruz ve OpenBullet`de wordlist olarak kullanıyoruz ve OpenBullet`e taratıyoruz.
8- Keylogger
Öncelikle bir keylogger hazırlıyoruz (Netflix premium süre uzatma hilesi gibi) ve Netflix Premium hesabı olan birine atıyoruz. Karşı kişi keylogger a hesap bilgilerini girdiğinde bilgileri bize düşücek ancak buna inanır mı bilemem.
Hayırlı günler dilerim.
// By Xale //[/CHARGE]
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl