Coinli Ücretsiz sertifikalar alacağınız site (1 Viewer)

Merhaba spyhackerz ailesi bugün size bir siteden bahsetmek istiyorum. istanbul enstitü adlı sitede ücretsiz bir şekilde java python html gibi eğitimleri ücretsiz görüp dersin...

SpyCoin istenen konu
Merhaba spyhackerz ailesi bugün size bir siteden bahsetmek istiyorum.

istanbul enstitü adlı sitede ücretsiz bir şekilde java python html gibi eğitimleri ücretsiz görüp dersin sonunda sertifika sınavlarına girip (basit oluyor genelde) resmi sertifikanızı alıp cv nizi kabartabilirsiniz sitenin linki aşşağıda bırakıyorum

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

istanbul enstitü adlı sitede ücretsiz bir şekilde java python html gibi eğitimleri ücretsiz görüp dersin sonunda sertifika sınavlarına girip (basit oluyor genelde) resmi sertifikanızı alıp cv nizi kabartabilirsiniz sitenin linki aşşağıda bırakıyorum

-=Stripped Content=-
Yararlı eline sağlık

-=Stripped Content=-
Teşekkürler

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,195Konular
3,282,864Mesajlar
319,530Kullanıcılar
iblisSon Üye
Üst Alt