Herkese selam, bu gün oyun oynayarak başlıkta da belirttiğim gibi ücretsiz oyun içi para hediye kartları vs. almayı göstericem, belki bileniniz vardır google playa girin ve GİFT KEY uygulamasını indirip giriş yapın karşınıza mağaza, görevler. görevler adgate, üretim merkezi, çarkıfelek gibi kategorilerin olduğu bir ekran gelicektir isterseniz mağazaya göz gezdirebilirsiniz. Anlatmaya normal görevlerden başlayalım, görevler kısmına tıkladığınıza karşınıza bir ton oyun görevi gelecek hoşunuza gelen birini yapın görevler şunun gibi:...... oyununda 13.seviyeye gel gibi görevler var bunları yaparak büyük miktarlarda puan kazanabilirsiniz. İkinci kısım görevler adgate kısmı ordaki görevler daha kolay ve daha az puan veriyor mishal ..... uygulamasını yükle ve çalıştır. üçüncü kısım üretim merkezi üretim merkezini elmas karşılığında kiralayarak büyük miktarda hiç bir şey yapmadan puan kazanabilirsiniz o kendi kendine puan topluyor sizin yapmanız gereken saatte bir kez uygulamaya girip puanı toplamak bir de çarkıfelek var bildiğimiz belli bi ücret karşılğı döndürüp puan kazanıyorsunuz ve arkadaşlarınızı davet ederek daha fazla kazanabilirsiniz anlatacaklarım bu kadardı herkese iyi günler iyi forumlar.[CHARGE=3][/CHARGE]
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl