Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SatımUcuz Kurucu Geçen Script İpv6 ve Proxy Server Destekler
ya işte daha 2 gün önce benden yardım istiyordu şimdi yazılımcı olmuş senin sc değil diyor senin scden şifre değişme faktör kapatma kodlarını aldım diyor başka ne kaldı
benlik sıkıntı yokki senin scyi satamayacağını biliyorum. o yüzden çıldıracak olan sensin gibime geliyor. ben ekmeğime bakıyorum araştırmamı yapıyorum başkalarının emeklerini kendim yaptım demiyorum. içim rahat benim sen rahat ol.
Senin gibi idiotlar daha yazıyı okumadan konuşur kimse burda tema değişik demedi özellikle ben morto sordu ben başka bi yerden aldığımı söyledim ve burda konuşuyorsun TG den fotoyu istiyorsun az ötede ağla
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır.
Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır.
Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir.
Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez.
SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir.
spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.