Ucuz Oyun Satış Sitelerinin Mantığı Nedir? (1 Viewer)

Çoğunuz büyük ihtimal biliyorsunuzdur Instagram sayfalarında felan oyunları PS4 , origin, steam hesapları şeklinde olurundan çok ucuz bir fiyata satıyorlar . Bu hesapları elde...

Çoğunuz büyük ihtimal biliyorsunuzdur Instagram sayfalarında felan oyunları PS4 , origin, steam hesapları şeklinde olurundan çok ucuz bir fiyata satıyorlar . Bu hesapları elde etmek için neler yapmak gerek bilgili kişiler bu post altında fikirlerini yazarsa sevinirim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Çoğunuz büyük ihtimal biliyorsunuzdur Instagram sayfalarında felan oyunları PS4 , origin, steam hesapları şeklinde olurundan çok ucuz bir fiyata satıyorlar . Bu hesapları elde etmek için neler yapmak gerek bilgili kişiler bu post altında fikirlerini yazarsa sevinirim
Kacak olarak alıyorlar diye biliyorum ama %99 scam ztn o sayfalar kaçak alan arkadaşlar im vardı ama

çalıyon hesabı satıon ben yaptım daha önce

Sonra hesap oluştur git bi takipçi sitesine takipçi satın al, sonra ilk müşteri olmicaği için millet güvenmicektir kanıtda sunamicaksin yan hesap aç 3 4 tane onlar satin almiş gibi yap storyde filan paylaş, sonra instagram reklam ver.

Users who are viewing this thread

133,561Konular
3,282,788Mesajlar
319,234Kullanıcılar
Üst Alt