Merhaba benim bir smm panel sitem var bulk medya gibi yerde daha ucuz veya onun sağlayıcısı gibi ucuz yer bilen varmı çok ihtiyacım var 1k botu 1.5 TL den aşağı olursa...

Merhaba benim bir smm panel sitem var bulk medya gibi yerde daha ucuz veya onun sağlayıcısı gibi ucuz yer bilen varmı çok ihtiyacım var 1k botu 1.5 TL den aşağı olursa sevinirim teşekkürler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bulk medya apiyle iş yapmıyor bulk medya dataylla iş yapıyor ve kendi panelının scripti perfect panel örnegın normal takıpcıyı perfect panel scriptiyle garantiliye cevırebılıosun 1tl lık takıpcıyı 10tl ye satıp adam kaar yapıyor ve datayla calısıyor dedıgım gıbı ama sana örnek ucuz bir smm için api istiyorsan yabancılara bak.

ayriyetten elımde smm scriptleri var teklıfın varsa sunabılırsın.
Yok bende SC var paralı her türlü varda
bulk medya apiyle iş yapmıyor bulk medya dataylla iş yapıyor ve kendi panelının scripti perfect panel örnegın normal takıpcıyı perfect panel scriptiyle garantiliye cevırebılıosun 1tl lık takıpcıyı 10tl ye satıp adam kaar yapıyor ve datayla calısıyor dedıgım gıbı ama sana örnek ucuz bir smm için api istiyorsan yabancılara bak.
Peki bildiğin yabancı ucuz panel varmı birisinden duydum yabancı panelde Euro dolar ve TL ile satıyolar bulamadım bende

132,755Konular
3,283,224Mesajlar
317,990Kullanıcılar
PJmasterSon Üye
Üst Alt