Üniv hocasını hacklemek istiyorum (1 Viewer)

Arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi hocamı hacklemek istiyorum 1 dersim kaldı mezun olacam hocamla aram bozuk derstende 2 defa çaktım sistem üzerinden girip notumu...

Arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi hocamı hacklemek istiyorum 1 dersim kaldı mezun olacam hocamla aram bozuk derstende 2 defa çaktım sistem üzerinden girip notumu değiştirmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi hocamı hacklemek istiyorum 1 dersim kaldı mezun olacam hocamla aram bozuk derstende 2 defa çaktım sistem üzerinden girip notumu değiştirmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ?
Tamam ben hallettim senin işi mezunsun artık diplomanı bu yazının sonuna geldiğinde alacaksın.
Bu kadar göze batmış bir öğrenciyken o hoca seni geçirmediğini bildiği halde o notları değişip ben geçtim diyip aşamazsın bu sorunu bence bu konuya girmek yerine derse yoğunlaşıp garanti ve hızlı bir çözüme ulaşabilirsin. Yada direk gidip hocanla görüş özür dileyip mezun olmak istediğini ona anlat emin ol mezun olucaksın.

Tamam ben hallettim senin işi mezunsun artık diplomanı bu yazının sonuna geldiğinde alacaksın.
Bu kadar göze batmış bir öğrenciyken o hoca seni geçirmediğini bildiği halde o notları değişip ben geçtim diyip aşamazsın bu sorunu bence bu konuya girmek yerine derse yoğunlaşıp garanti ve hızlı bir çözüme ulaşabilirsin. Yada direk gidip hocanla görüş özür dileyip mezun olmak istediğini ona anlat emin ol mezun olucaksın.
Malesef hocayla görüştüm bu söylediğiniz özür dileme girişiminde bulundum ama sonuç yok adam dalga geçiyor benimle ve sadece 1 dersim var hoca çok fazla derse giriyor benim değiştireceğim 1 dersi farkedecegini düşünmüyorum

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,221Konular
3,283,149Mesajlar
319,643Kullanıcılar
wenixSon Üye
Üst Alt