upload siteler için index

Rating - 0%
selamlar gençler bana upload açıklı siteler için indexe ihtiyazım var her yerde arıyorum bulamıyorum aq lütfen yardım edin

Rating - 0%
Dostum bu index'i canva'dan bitane şablon seçip üzerinde kendine göre değişiklik yaparak halledebilirsin.
Geriye kalan sadece upload açığı bulunan siteye indexini yüklemek.

Rating - 0%
Dostum bu index'i canva'dan bitane şablon seçip üzerinde kendine göre değişiklik yaparak halledebilirsin.
Geriye kalan sadece upload açığı bulunan siteye indexini yüklemek.
oralar kolay benim sadece indexin kodunu nerden bulabiliyoruz biraz cahilimde sizide çok yorduk

Rating - 0%
cxsecurity.com Exploit-db.com 0day.today dostum bu 3 link bilgisayar dünyasında bulunan en güncel açıkların yayınlandığı siteleri içeriyor. Bu sitelerden herhangi birine girip, search kısmına file upload yazarak aratırsan, en güncel file upload açıkları karşına listelenecektir.

Rating - 0%
cxsecurity.com Exploit-db.com 0day.today dostum bu 3 link bilgisayar dünyasında bulunan en güncel açıkların yayınlandığı siteleri içeriyor. Bu sitelerden herhangi birine girip, search kısmına file upload yazarak aratırsan, en güncel file upload açıkları karşına listelenecektir.
açıklı siteleri bulmak kolay demek istediğim upload kısmında ne yazmamız gerekli misal fotoğrafın ıd sını falanmı yazıcaz

Rating - 0%
File upload açığı bulunan sitenin domainine tıklayıp /index id'sini yazacaksın dostum.

Rating - 0%
kral selamunaleyküm bu exploitleri ne şekilde ve nasıl kullanabilirim özet kısa bir şekilde kendini yormadan anlatman veya bilgi alabilmem için önerebileceğin herhangibir kaynak var mıdır acaba?

131,556Konular
3,269,146Mesajlar
315,406Kullanıcılar
Üst Alt