oralar kolay benim sadece indexin kodunu nerden bulabiliyoruz biraz cahilimde sizide çok yordukDostum bu index'i canva'dan bitane şablon seçip üzerinde kendine göre değişiklik yaparak halledebilirsin.
Geriye kalan sadece upload açığı bulunan siteye indexini yüklemek.
demek istediğim upload yerine yazılacak şeyi nerden buluyoruzDostum bu index'i canva'dan bitane şablon seçip üzerinde kendine göre değişiklik yaparak halledebilirsin.
Geriye kalan sadece upload açığı bulunan siteye indexini yüklemek.
açıklı siteleri bulmak kolay demek istediğim upload kısmında ne yazmamız gerekli misal fotoğrafın ıd sını falanmı yazıcazcxsecurity.com Exploit-db.com 0day.today dostum bu 3 link bilgisayar dünyasında bulunan en güncel açıkların yayınlandığı siteleri içeriyor. Bu sitelerden herhangi birine girip, search kısmına file upload yazarak aratırsan, en güncel file upload açıkları karşına listelenecektir.
yapılışını indexi yapımından sona kadar olan bir video varmı yoksa anlatırmısınızFile upload açığı bulunan sitenin domainine tıklayıp /index id'sini yazacaksın dostum.
Eline saglikcxsecurity.com Exploit-db.com 0day.today dostum bu 3 link bilgisayar dünyasında bulunan en güncel açıkların yayınlandığı siteleri içeriyor. Bu sitelerden herhangi birine girip, search kısmına file upload yazarak aratırsan, en güncel file upload açıkları karşına listelenecektir.
kral selamunaleyküm bu exploitleri ne şekilde ve nasıl kullanabilirim özet kısa bir şekilde kendini yormadan anlatman veya bilgi alabilmem için önerebileceğin herhangibir kaynak var mıdır acaba?cxsecurity.com Exploit-db.com 0day.today dostum bu 3 link bilgisayar dünyasında bulunan en güncel açıkların yayınlandığı siteleri içeriyor. Bu sitelerden herhangi birine girip, search kısmına file upload yazarak aratırsan, en güncel file upload açıkları karşına listelenecektir.