Üsküdar'a Giderken (1 Viewer)

Abdou

witches don't cry
Joined
Dec 7, 2021
Credits
3,990
Rating - 0%
Günümüz dizileri iyice kabak tadı vermişken yine eskiye kayıyor bir tarafımız hep orda kaldığımızdandır belki de, eski dizileri mi özlüyoruz yoksa eski bizleri mi...
Üsküdar'a Giderken, 2011 yapımı Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, Kanal D'de yayımlanan komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. 13. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etmiştir.
Dizide hafızalara kazınmış bir çok replikleri vardır dizi hakkında konuşmak yerine en güzel repliklere yer vermek istiyorum :)


siz geniş zamanlar ummuştunuz
çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek
yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği aklınıza bile gelmezdi”
ama o geniş zamanlar gelmedi ayşe. o yüzden artık söyleyeyim istedim. ayşe, ben seni seviyorum…

hem de ilk gördüğüm günden beri ayşe. aşk, sosyal bir sorumluluk projesidir lafı rahmetli ziya babanın iddia ettiği gibi ona ait değil. benim lafım. sen ethem’le evlendiğin gün söylemiştim.
ayşe, tamam, karşılıksız aşklar da güzeldir; ama karşılık bulamadıkça insan, kendinden uzaklaşıyor ayşe. kalbinin ezilirken çıkarttığı ses kulaklarında çınlıyor. ayşe…ben bu aşkı olduramazdım. o zaman öldürüyorum…


herkese durumu açıklarım, merak etme. ayşe ben gidiyorum. hoşçakal…”

IMG_20220220_153907.jpg



"...haklısın ayşe, aşkın yaşı vardır. aşık olmuş insan daha önce kaç yıl yaşamış olursa olsun, on yedi yaşındadır. aşkın yaşı on yedidir ayşe. ben bugün sayende on sekizime basıyorum. hoşçakal..."


 

Users who are viewing this thread

Top