üstüme dolandırıcılık suçu (1 Viewer)

arkadaşlar profilime bir kaç kendini bilmez şahıs dolandırıcı oc falan filan diye yazmıs 2-3 kişinin lafıyla kuyuya inilmez benim 500 e yakın instagramda referansım var onlara...

arkadaşlar profilime bir kaç kendini bilmez şahıs dolandırıcı oc falan filan diye yazmıs 2-3 kişinin lafıyla kuyuya inilmez benim 500 e yakın instagramda referansım var onlara mesaj atsanız cok rahat 1 hafta içinde 200 kişi rahat geri dönüş sağlar.

Dolandırıcı yazanların sorunuda şu dur method aldım ön ödeme atmadım baktım methodları calısmıyor calısmayan methoda para ödemem baktım adam gelmiş spyhackerzde gelip dolandırıcı yazıyor kanıtı yok ssleri yok neyin dolandırıcı damgası bu bir insana kolay kolay dolandırıcı diyebilirsin ama bu sadece o kişiyi karalamaktır. lütfen adam akıllı kanıtlarınız varsa admine atın benim üyelimi durdurur zaten boş yere profilime dolandırıc falan yazmayın gerek yok bunlara anladınızmı herkes burda işini yapıyor benim işime bu yorumlar mani oluyor admin senden rica etsem su yorumları kaldırırmısın cidden sinir bozucu hatta o yorum atanlara sor ellerinde kanıt varmı varsa üyelimi baştan sona kadar kalcıı olarak durdur ben sosyal medya uzmanlığı bırakıp hesaplarımı sileceğim. bilip bilmeden ön yargılı yaklaşmayın

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar zaten dolandırıcılık yapsam admin beni su ana kadar coktan banlardı. sağolsun spyhackerz ekibi bu zamana kadar benden bir yanlış görmediler kimseye küfür kötü söz söylemedim formdaki insanlara sorun onlarla ticaretimiz olmuştur. bir kişiye ana avrad sövdüysem gelin yüzüme tükürün. ben 23 yaşında bir adamım neyin nerde ne yapılacağını gayet iyi biliyorum gidipte bir insanın anasına bacısına küfür etmem kolay kolay benimde bacım var annem var bu hiç hoş bir durum değil lütfen aklınızı başınıza alın ölümlü dünya bugün varız yarın yokuz ona göre bu hayatı yaşayın insanlarla ona göre geçinin kimseye boş yere iftira atmayın diyeceklerim bu kadardır.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Users who are viewing this thread

133,560Konular
3,282,786Mesajlar
319,232Kullanıcılar
LukasWeberSon Üye
Üst Alt