Uyan ey Türk

• Konuyu başlatan Hacker047
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

Hacker047

facede bulunduğum bir gruptaki normal bir insan bu olayı bir ay önceden olacağını söylüyor polise ihbar ediyor ve daha dün 40bin polisle tüm ülkede arama yapılırken bu nasıl önlenemez. Her zaman devletimizin arkasındayız ama bir yere kadar. Bu is tv'ye çıkıp ölenlere rahmet dilemekle olmaz.Bahanelerle halkı oyalamaya gerek yok.
Aşağıdaki fotoğraflara iyi bakın!

Arkadaş bunu 1 ay önce paylaşmış.saati bile doğru
W5K7.jpg

Ve bunu polise ihbar etmesine rağmen tınlamamışlar.
TCy6.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

hax0r.tr

<?php dAyı ?>
Rating - 0%
Valla kardeşim şimdi çok ufak bi açıklama yapayım, daha 30 dakika önce hemen telefonu aldım elime istanbul'da ki akrabamı aradım siz iyimisin diye bir şeyiniz varmı diye, bi çogumuz bu olaylardan çok sıkıldık ama bunlar bu hissi yaşayamıyorlar evlerinde yüzlerce koruma var cart var curt var. Çıkacak televizyona süslü bi kadın anlatacak olayı 5 dakika sürmiyecek bu olayın Akıllar'dan silinmesi. Bu olaya artık biz dur demelerinin zamanı geldi. Orada masum insanlar öldü, her zaman ki olan şey yani yine Anaların, Çocukların, Eşlerinin gözü yaşlı. Kimisi evine ekmek götürüyordu kimisi hala çalışıyordu...
Bu kahpece saldıra Ölenlere Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum...

Dj_Taleh

Old User / Hack3r

SOYTARI
Rating - 0%
ALLAH Rahmet Eylesin Kardeşlerim berbatt::(
Bende Babasiz Anasiz Böyümüşüm:(
Ama Sabır Ediyorum Tabii...

K

KuRaLsZ

Başımız sağolsun milletçe
birlik olma günümüz Terör e lanet olsun

E

El-Cewad

Haberi şuan burdan öğrenip haber sitelerine bakıp olayı gördüm artık bu olaylardan gına geldi allah belasını versin bu alçakların ülke de huzur bırakmadılar allah vefat edenlere rahmet eylesin yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar ihsan eylesin ailelerine sabır versin.

Y1LD1Z

SESSİZLİK / SILENCE
Rating - 0%
adam çok eminde konuşuyor boşuna söylememiş dinleseler'di iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,580Konular
3,269,292Mesajlar
315,450Kullanıcılar
ceddamaySon Üye
Üst Alt