Üye ol +20 TL kazan, 250 TL Yatır +30 TL daha kazan!

Merhaba arkadaşlar, bahsi geçen borsa; 1. Üye Olma Ödülü: Kayıt olan ve gerekli tüm belgeleri sağlayarak Hesap Doğrulama adımlarını gerçekleştiren her kişiye 20 TL değerinde...

Merhaba arkadaşlar, bahsi geçen borsa;

1. Üye Olma Ödülü:
Kayıt olan ve gerekli tüm belgeleri sağlayarak Hesap Doğrulama adımlarını gerçekleştiren her kişiye 20 TL değerinde USDT.
2. Para Yatırma Ödülü: 250 TL ve üzerinde para yatıran herkese 30 TL değerinde USDT.
3. Trader Ödülü: Toplamda 1000 TL işlem hacmine ulaşan herkese 50 TL değerinde USDT.
4. Aktif Trader Ödülü: Toplamda 10000 TL işlem hacmine ulaşan herkese 100 TL değerinde USDT.
5. Pro Trader Ödülü: Toplamda 100000 TL işlem hacmine ulaşan herkese 200 TL değerinde USDT tanımlıyor.

💲 Ayrıca getireceğiniz her referans için de 20 TL kazanabiliyorsunuz.
Referansların;
- Kayıt olup gerekli tüm belgeleri sağlayarak Hesap Doğrulama adımlarını gerçekleştirmesi,
- Tek seferde en az 250 TL para yatırması gerekmektedir. Aksi takdirde 20 TL olan ödülü kazanamamaktasınız.

Referans Ödülü 30 kişi ile sınırlıdır. Yani bir kullanıcı en fazla 30 kişi üzerinden 600 TL referans ödülü kazanabilir.

ℹ️ Paralar her gece saat 03:00'de hesaplarınıza yüklenecektir.
Borsa içerisinden USDT'leri sat yaparak USDT'lerinizi normal paraya dönüştürebilirsiniz.
Hesaplarınıza tanımlanan parayı çekebilmek için banka hesabınızı tanımlamanız gerekmektedir. Bunun için de borsanın banka hesabına minimum 1 TL yatırmanız yeterli olacaktır.
Şahsen ben 20+30 TL olmak üzere toplamda 50 TL çekim talebinde bulundum ve ortalama 10 dakika içerisinde hesabıma yattı.
Aşağıya borsanın kayıt linkini bırakıyorum, oradan kayıt olabilirsiniz. (Görsele tıklayınız)

ÖDEME KANITLARI

591823209.png

2017708127.png

Kafanıza takılan bir şey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Memnuniyetle cevaplayacağım.

131,736Konular
3,270,822Mesajlar
316,040Kullanıcılar
fedexrtSon Üye
Üst Alt