Valeriax Kolpasi Bak buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Sen kimsinde bana sadaka veriyorsun hadsiz köpek derdin ne senin ?

Olay şu durduk yere bana sadaka diyip coin atiyor sonra cok karim var arkamdan konuşan falan diyip atiyor ss var zaten konuda ve bunu bana degil chatteki arkadaşlarımda yapıyor derdin ne senin koçum illaha sövelimmi sövüncede anama sövdüler banla diyorsun bunumu istiyorsun sen?

@SkullZ

S

Silinen üye 7004

Banada yapmış aynısı ayriyeten -Evli değilim ama arkamdan konuşan çok karım var açıklaması ile yine göndermiş az önce :D

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%

Wetehan Lewis

Wetehan Lewis
Rating - 0%
Sen kimsinde bana sadaka veriyorsun hadsiz köpek derdin ne senin ?

Olay şu durduk yere bana sadaka diyip coin atiyor sonra cok karim var arkamdan konuşan falan diyip atiyor ss var zaten konuda ve bunu bana degil chatteki arkadaşlarımda yapıyor derdin ne senin koçum illaha sövelimmi sövüncede anama sövdüler banla diyorsun bunumu istiyorsun sen?

@SkullZ
Kanka çoluk çocuğu niye takıyorsun ki bunu kendi haline biraksanız yaptığının komik olmadığını anlayacak zaten

S

Silinen üye 7004

Aynisini banada atti sövüncede anneme niye küfrettin oluyor
ya onun annesini bacaklarından tutup ağaçlara ip gibi dolayayımda çamaşır diye s.kimi dıbına sokayım kurutayım sikerim onu ya onunlamı uğraşıcam sabahtan beri amk yoksay alıyoruz başka bi sik çıkıyor işssiz piç dün 3 tane multi açmıştı akıl sik olsa buna değil bir tane bin tane soksan yine fayda etmez

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
ya onun annesini bacaklarından tutup ağaçlara ip gibi dolayayımda çamaşır diye s.kimi dıbına sokayım kurutayım sikerim onu ya onunlamı uğraşıcam sabahtan beri amk yoksay alıyoruz başka bi sik çıkıyor işssiz piç dün 3 tane multi açmıştı akıl sik olsa buna değil bir tane bin tane soksan yine fayda etmez
Etmez aga etmez admin ya şu veledi banlasin yada toplu ban atsin bize mk yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,558Konular
3,269,180Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt