Alım Valo HWID Kaldırabilecek Kişi aranıyor

Evet arkadaşlar kısa süreli valorant hayatımda kullandığım hileler sayesindeyayımcıların anasını götünden fondikleyim ban yedim 4ay beklemek istemiyom zaten yeni başladım oyuna...

Evet arkadaşlar kısa süreli valorant hayatımda kullandığım hileler sayesindeyayımcıların anasını götünden fondikleyim ban yedim
4ay beklemek istemiyom zaten yeni başladım oyuna parçalarım şimdi
HWID kaldırabilecek arkadaşlar var ise fiyat ile beraber aşağıyayazabilirler ve iletişim bırakabilirler
kesinlikle esc kullancaz bu arada sa iyi forumlar

Hwid Kaldırabiliyorum diyenler dolandırıcı amk Valorantın hwid kalkması için pcyi değiştirmen lazım Benden defalarca hile istedin görmezden geldim hwid yeme diye 😂 geçmiş olsun 4 ay beklicen ama 4 değilde 3 ay diye biliyorum ya yeni pc alacan yada Beklicen başka çözümün yok Hwid Banını açarım diyen yalan söylüyordur açsa bile 2 güne geri atıyolar. O YÜZDEN Valorantda Hile açmak gibi salaklık yapmayın düzgünce oynayamıyosanız oynamayın aq zaten hwidspoofer (Ban Kaldırma) yazılımları pc fiyatlarıyla eş değer Hile Yapacaksanız 3 Ay oynamamayı Göze Alıcaksınız.

Hwid Kaldırabiliyorum diyenler dolandırıcı amk Valorantın hwid kalkması için pcyi değiştirmen lazım Benden defalarca hile istedin görmezden geldim hwid yeme diye 😂 geçmiş olsun 4 ay beklicen ama 4 değilde 3 ay diye biliyorum ya yeni pc alacan yada Beklicen başka çözümün yok Hwid Banını açarım diyen yalan söylüyordur açsa bile 2 güne geri atıyolar. O YÜZDEN Valorantda Hile açmak gibi salaklık yapmayın düzgünce oynayamıyosanız oynamayın aq zaten hwidspoofer (Ban Kaldırma) yazılımları pc fiyatlarıyla eş değer Hile Yapacaksanız 3 Ay oynamamayı Göze Alıcaksınız.
Amcık ben oyuna yeni başlamışım yazıyom sana okadar desene kullanma diye sikinbunu

Evet arkadaşlar kısa süreli valorant hayatımda kullandığım hileler sayesindeyayımcıların anasını götünden fondikleyim ban yedim
4ay beklemek istemiyom zaten yeni başladım oyuna parçalarım şimdi
HWID kaldırabilecek arkadaşlar var ise fiyat ile beraber aşağıyayazabilirler ve iletişim bırakabilirler
kesinlikle esc kullancaz bu arada sa iyi forumlar
kanka ben 6-7 eylul arasi ban yedim. oyunu daha dun geri yukledim baktim ban kalkmis sonunda. 3 aydan sonra 3-5 gun sarkmalar oluyor. ben garanti olsun diye 2 hafta kadar bekledim. ve duyduguma gore banlar artık 6 ay olmus. (ne kadar yalan ne kadar dogru bilmiyorum) riota ticket atarak ban süreni ogren ve tavsiyem o sureyi pasa pasa bekle. elessyanin dedigi gibi spooflar var fakat fiyatlari cok ucuk. dolar bazli yapiyorlar bu islemleri. Dedigim gibi bence ticket at süreni öğren ve bekle 👍🏻

OZAMAN METİN TOKATÇI

7-8 ay önce ban yedim bütün platformlarda hwid kaldırıcısı aradım kimi bulduysam pc ye bağlandı 3-5 insan birsürü işlem denedi yolu yok bilgisayar değiştirmekten başka eğer 3 ay beklemek istemiyorsan cano

yaklaşık bundan 8 ay önce 10-20 k harcadım kaldırılıyor fakat geri banlanıyor girdiğin hesap hiç gerek yok sürenin bitmesini bekle

Bunu daha önce K.O (knight online ) da kullanıyorduk.Gidip sağa sola para bayılma.Donanım kimliklerini oto olarak değiştiren toollar var ara ve bul onları.Kalkarsa öyle kalkar.(tek tıkta hepsini değiştirebilenler var.Adını hatırlamıyorum ama daha önce kullandım ve hwid de işe yaramıştı.)

131,861Konular
3,272,086Mesajlar
316,411Kullanıcılar
Serkanxy1Son Üye
Üst Alt