Valorant hesabım kilitlendi yardım edebilecek varmı

Arkadaşlar aylar önce valorsnt hesabım çalındı bende çalındığı gibi riota mail attım sağolsun kilitledir hesabı hemen, sonrasında çalan şahısı bulup hesabımı geri aldım fakat...

Arkadaşlar aylar önce valorsnt hesabım çalındı bende çalındığı gibi riota mail attım sağolsun kilitledir hesabı hemen, sonrasında çalan şahısı bulup hesabımı geri aldım fakat hesabı kilitledikleri için oynuyamıyorum mailden ne kadar olayı anlatsamda bana aylar önceki soruları soruyorlar ilk ne aldım fln filan gibisinden ve hesap öyle boş duruyor hesabada yüklü miktarda para yüklemiştim, hesabın kilidini açabilecek yardımcı olacak biri varmıdır

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar aylar önce valorsnt hesabım çalındı bende çalındığı gibi riota mail attım sağolsun kilitledir hesabı hemen, sonrasında çalan şahısı bulup hesabımı geri aldım fakat hesabı kilitledikleri için oynuyamıyorum mailden ne kadar olayı anlatsamda bana aylar önceki soruları soruyorlar ilk ne aldım fln filan gibisinden ve hesap öyle boş duruyor hesabada yüklü miktarda para yüklemiştim, hesabın kilidini açabilecek yardımcı olacak biri varmıdır
Yardımcı olucak arkadaşa hakkı neyse verilecektir problem değil.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,593Konular
3,282,574Mesajlar
317,793Kullanıcılar
asyncqSon Üye
Üst Alt