Arkadaşlar bir oyun platformunda VDS aracılığıyla sunucu açıyoruz fakat IP ve Port bilgilerimiz public oluyor haliyle ne kadar firewall olsa da çeşitli stresser veya makineler aracılığıyla DDOS saldırıları yapılıyor. Ben bunu engellemek amacıyla bir şey düşündüm şimdi VPN mantığını hepimiz biliyoruz kendi IP'imizi saklayarak bize bir maske IP veriyor bu mantıkla kendi IP'imizi VPN'nin verdiği IP ile maskeleyerek saldırganlarım makinemizin IP'sine ulaşmasına engel olmuş olur muyuz? yani bu sayede saldırganlar VPN'nin bize tanıdığı IP adresine saldıracaklar ve makinemiz bundan etkilenmeyecek haliyle ddos saldırılarınıda önlemiş olacağız sizce böyle bir şey mümkün mü çünkü Nord VPN'de bu konuya değinmiş ve bir hizmet sunuyordu. Önerileriniz nedir teşekkürler şimdiden.
Dipnot:Konuyu nereye açacağımı bilemedim
Dipnot2:Arkadaşlar lütfen firma sahibinden packets informationları alıp dava açın gibi şeyler önermeyin çok uzun iş kullandığı stresserden kişiye ulaşma falan bu method anladığım kadarıyla mümkün o yüzden bilen arkadaşların bu konuda önerilerini bekliyorum.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Dipnot:Konuyu nereye açacağımı bilemedim
Dipnot2:Arkadaşlar lütfen firma sahibinden packets informationları alıp dava açın gibi şeyler önermeyin çok uzun iş kullandığı stresserden kişiye ulaşma falan bu method anladığım kadarıyla mümkün o yüzden bilen arkadaşların bu konuda önerilerini bekliyorum.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl