VEDA Kardeşlerim...

Bu forumda kısa bir süredir bulunuyorum.Ama bu süre içinde çok şey yaşadım.Çok şey öğrendim. Aylarca aptal aptal forumlarda takılıp şansımı heba ettiğimi burada anladım. Burası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda kısa bir süredir bulunuyorum.Ama bu süre içinde çok şey yaşadım.Çok şey öğrendim.
Aylarca aptal aptal forumlarda takılıp şansımı heba ettiğimi burada anladım.
Burası diğer forumlara hiç benzemiyor.Gerçekten insanın kaldıkça kalası ve buraya olabildiğince yararı dokunası geliyor.Bende bunu yapmaya gayret ettim.Kısa bir süre içinde Sevildim,Gıcık kapıldım,Dalga geçildim.
Ama hepsiyle adam gibi bir konuşma ve dostluk kurdum...
Burayı asla unutmaycağım.Hack hayatımı geliştirmek için köşeme çekiliyorum....
Umarım daha güçlü daha gelişmiş bir şekilde aranıza katılırım...

Arada sırada bir konulara mesaj yazdığımı görebilirsiniz...Hakkınız helal edin.

@Mectruy abi adamın dibidir.
@Gök-Börü abi adamın dibidir.Her ne kadar biraz atışsakda.
@AKI-B3Y Amca senide yazdım bi kenara...Sende adam gibi adamsın.

Ve gelelim baş düşmanlarıma:D
O ayt saçmalıklarına karşı çıkan ama şimdi herkesten daha iyi dost olduğum kardeşlerim.
@WorthLess ve @vector kardeşimsiniz:):)

Ve geri kalan tüm SPYHACKERZ üyeleri.Hepiniz iyi bir hacker ve iyi birer dostsunuz.
Lafı fazla uzatmayayım bir 15 dk daha buradayım.Sonra ben kaçar...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yetiştim galiba lan. Kendine cici bak kardeşim. En kısa sürede tekrar aramızda görmek isterim seni. Devir kötü he :)

Brute by venom , Nere Ayt de komutanlikmi verdiler :D Allah'a emanet kardeşim özletme kendini Qomutanimm <3

Arada göster kafanı kardeşim özleriz seni :D Dalga geçtik ama sen de kendiyle dalga geçebilen nadir insanlardan olduğun için dalga geçtik alınmadığını biliyorum,alındıysan affet bizi :) Senin daha iyi yerlere geleceğine eminim.

Selametle kardeşim bırak bu işleri, git adam gibi çalış ekmeğini kazan bu işlerden kimseye fayda gelmez
bizde bırakıp bırakıp geri geliyoruz bakalım kısır döngü içinde geberene kadar sürüneceğiz sanal sepet işlerinin içinde
1 hafta sonra geri gelirsen sümsüğü vururum gözüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,188Konular
3,276,346Mesajlar
317,077Kullanıcılar
YAGUXZSSon Üye
Üst Alt