Veda ~VECTOR~

Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Bir çok neden yüzünden bırakıyorum bırakmak istemiyorum ama mecburum burda çok insan tanıdım hepside arkanızdan vurmayacak yarı yolda...

Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Bir çok neden yüzünden bırakıyorum bırakmak istemiyorum ama mecburum burda çok insan tanıdım hepside arkanızdan vurmayacak yarı yolda bırakmayacak dostlardır Hepiniz Allaha Emanet olun kendinize iyi bakın sahip çıkın birbirinize yarı yolda bırakmayın hiç kimseyi bildiğiniz bilgileri yeni gelen arkadaşlarla paylaşın

Beni Hiç Yarı Yolda Bırakmayan Değerli Abilerim: @Mectruy @Gök-Börü @FataLworm (@Alperen50 Forumdan ayrıldı ama yinede cansın abi)

Forumda Beni Yalnız Bırakmayan Değerli Kardeşlerim: @AKI-B3Y @WorthLess @Payitaht @SkullZ @itskemalyzzle @RimPalace

Hakkınızı Helal edin Allaha Emanet olun

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Bir çok neden yüzünden bırakıyorum bırakmak istemiyorum ama mecburum burda çok insan tanıdım hepside arkanızdan vurmayacak yarı yolda bırakmayacak dostlardır Hepiniz Allaha Emanet olun kendinize iyi bakın sahip çıkın birbirinize yarı yolda bırakmayın hiç kimseyi bildiğiniz bilgileri yeni gelen arkadaşlarla paylaşın

Beni Hiç Yarı Yolda Bırakmayan Değerli Abilerim: @Mectruy @Gök-Börü @FataLworm (@Alperen50 Forumdan ayrıldı ama yinede cansın abi)

Forumda Beni Yalnız Bırakmayan Değerli Kardeşlerim: @AKI-B3Y @WorthLess @Payitaht @SkullZ @itskemalyzzle @RimPalace

Hakkınızı Helal edin Allaha Emanet olun
Bizim İsmimiz Yok Ama Neyse Özel hayatında Başarılar Dilerim Kardeşim. Allaha Emanet Ol !

@Mectruy Abi bu ara herkesde bı bırakma şeyi anlamadım gitti , Vector gitmiyosun biyere saçmalama otur oturduğun yerde

• Like
Tepkiler: vec
ozaman arkaplana şu müziği koyalım

ek olarak: https://www.google.com.tr/search?q=ayrılık+şiirleri&oq=ayrılık+şiirler&aqs=chrome.0.0j69i57j0l4.3347j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Arkadaşlar yaz geldiği için sıcağında etkisi ve hayatlarda değişen konjüktürler nedeniylede böyle ayrılıklar olabilir %95'i geri döner %5 lik kısmı dönmeyebilir , 13 yıllık hack hayatımdaki tecrübelere dayanarakdan böyle bir istatistik yapabiliyorum
Abi Skype girebilirmisin

Sanırım bayram harçlığı az topladı yada babası filan az para verdi gidiyorum ayagi yapıyor ne adamlar gördüm yok askerim yok üniversite yok yurtdışında tatile gidiyom dedi okadar yazdık ettik sevindik ertesi gün tekrar forumda halbuki moralin bozuk duzeldigi zaman tekrar buradasın

Sanırım bayram harçlığı az topladı yada babası filan az para verdi gidiyorum ayagi yapıyor ne adamlar gördüm yok askerim yok üniversite yok yurtdışında tatile gidiyom dedi okadar yazdık ettik sevindik ertesi gün tekrar forumda halbuki moralin bozuk duzeldigi zaman tekrar buradasın
kardeşim birşey derdimde neyse baban filan deme sinirim bozuluyor yaşım olmuş 20 kendi param var allahtan başka kimseye muhtaç değilim

Forumda buna benzer birkaç konu daha gördüm , hepsi 1 hafta geçmeden konu açmaya başladı tekrardan. Yüksek ihtimal seninkide öyle olacak olmazsa gerçekten bırakırsan da yolun açık olsun kardeşim.

132,185Konular
3,276,276Mesajlar
317,070Kullanıcılar
MeteakbltSon Üye
Üst Alt