hesap linki :=) https://www.facebook.com/profile.php?id=100022355341520
lamerin sözleri: https://resmim.net/f/7IEPow.png
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
:D sakyo bunlar ya bide beni tehdit ediyor:D :D başka hesaptan :D :D :D ayt veledleri iyice çıldırdı amk çöpleri :) benle ugraşmaya devam etsinler :D tek tek sikicem hepsini...
aq adam bildigin banaSUAN BEYİN AMCK LAMASI GECİRİYORM![]()
aga .D ben meskan tutum ayt köpekleriyleOlm yaşı max 15 Uğraşma ne Uğraşıyon
Ellerine Sağlık![]()
moruqYaw moruq bi lamer ne kadar tehlikeli olabilir ki direkt anasını sikeceksin yada bize ver biz sikelim grup yapalım
aga bide bana engel atı sonra:d hackle
:d hadi heklesene
:d naber
:d anne bekle ben çişimi yapcam
:d selam
:d uyucam ben
bu nasıl konuşuyor gülerkenmi siktiler bunu
dostumAk Skjem ama bozkurt seni gormustum sm ile basiyon Heykircilik oynuyon kendi kendine simdi dicen sen o ayt li veletsinBen Yusuf Root bosuna iftira atabilirsin ondan soyluyom
Birak Bu Isleri Kardesim sm ile devam et ama anca bunlarla kalirsin
![]()
2 cisi ben seni tanıumıyorum seni görmüştüm diyon söle nerdde gördünAk Skjem ama bozkurt seni gormustum sm ile basiyon Heykircilik oynuyon kendi kendine simdi dicen sen o ayt li veletsinBen Yusuf Root bosuna iftira atabilirsin ondan soyluyom
Birak Bu Isleri Kardesim sm ile devam et ama anca bunlarla kalirsin
![]()
1 cnm ben virtüalmdiir her ne boksa öyle bir teama katılmadım 2 ben kardeşim 3 senedir sanalı bıraktım daha geçen hafta dönüş yaptım benim ismimi kulanıp hack yapa adamın sitesini yolasana sen bana ben 3 senedir sanalı bıraktım ailevi sorunlar ve hastaneyle ilgili başka sorun varmı güzel kardeşim ve benle sorunun ne senin onuda sölersen güzel olur kardeşim ben burda sadece iş yapıp çıkıyorum ve senide tanımıyorum1 sene fln once bi forumda reklam olmasin zaten velet formuydu Ve kapandi. Virtualizm vardi sonra siktiler öldü. Ordaydin hatirladigim kadariyla insta felan heykliyodun benide heyklesene ?
Hacke Yeni BaslyAn arkadaslari kandirarak heykir oldugunu zannetmem komigime gidiyo bana sm cek o kadar sm cihsen kardes1 cnm ben virtüalmdiir her ne boksa öyle bir teama katılmadım 2 ben kardeşim 3 senedir sanalı bıraktım daha geçen hafta dönüş yaptım benim ismimi kulanıp hack yapa adamın sitesini yolasana sen bana ben 3 senedir sanalı bıraktım ailevi sorunlar ve hastaneyle ilgili başka sorun varmı güzel kardeşim ve benle sorunun ne senin onuda sölersen güzel olur kardeşim ben burda sadece iş yapıp çıkıyorum ve senide tanımıyorum![]()
kardeşim sana bi soru sorudum kardeşim derdin ne onu anlamadım kardeşim ben 3 senedir sanalda yokum gelip diyosun adnı bile bilmedigm bi forumda takılıyodun ? sorunun ne senin benle bunu sölermisinHacke Yeni BaslyAn arkadaslari kandirarak heykir oldugunu zannetmem komigime gidiyo bana sm cek o kadar sm cihsen kardes
başkan ben ego kasmak için yapmıyorum öyle dolaşırken buldum halediyim 2 dk dedim geçtim zahten bunla ugraşmam genelde bu küçüklerle ben sadece gördümden yaptım yoksa ben kardeşim yüksek takipçli kişilerle ugraşıyorum@By_Bozkurt Kusura bakma kardeşim de ilk önce terbiyeli ol, ailen böyle mi küfürbaz senin. Ikincisi de yaptığın veletlik gelip övme kendini, hava atma
bilgisiz insanlara çocuklara bu ucuz numaraların geçer ama zeki ve bilgili birilerine ancak seni keklerler bilgine, o yüzünde ki gülücükleri alıverirler ağlamaya başlarsın yaşın küçün o yüzden diyorum çok uçma indirirler kardeşim sağlıcakla kal.