En iyi sosyal medyacı oymuş yani öyle söylemişlerdi ne kadar doğru bilemem ama önemli bir konu var ve bana en iyi sosyal medyacı lazımo çöpü ne yapıcaksınki![]()
🤔Maalesef Veysel demiri Suriyeli gemisinde Yunanistan'a kaçarken, geminin batması nedeniyle kaybettik. Başınız sağolsun.
adamin yaptıkları icraatlerin %1 ini yaptinmi do çöpü ne yapıcaksınki![]()
🤨500 usd cnm ok belgrad ?
En iyi sosyal medyacı benim buyur biraderrrrEn iyi sosyal medyacı oymuş yani öyle söylemişlerdi ne kadar doğru bilemem ama önemli bir konu var ve bana en iyi sosyal medyacı lazım
o adamın yaptıklarının %1 ini yapsan yeter sana dostum.o çöpü ne yapıcaksınki![]()
ıyut02Hepinize tekrardan merhaba arkadaşlar bu konuyu açtım çünkü birine ulaşmak istiyorum ducky layne'nin üyesinden biri olan veysel demir emsizce nasıl ulaşabilirim bana yardım edebilecek var mı ?
sikleme lamerleriBeyler yorumlarda Şu Adamın Yaptıklarının %1 ini Yaparsan Yeter Diyen Arkadaşlar Ne yaptıgını Anlatırmısınız ınternette bulamadımda 1 tane youtube kanalı buldum ordada ınstagram hesap kapatma dıye vıdeo atmıs bumu ?
@Ozjaoskkaka
@mrdeniiz
Veysel nerde ki abi?oglum şu arabadan veysel demiri kap gel hele @BoranJobs
amınınamımnamınanmaınanmanamınamnaınamın daVeysel nerde ki abi?
abim bize karışamaz anamız varamınınamımnamınanmaınanmanamınamnaınamın da
ohhh cabbarlar halleder.abim bize karışamaz anamız var
Yok mu lan bi fikri olan yada tanıyan ulaşabilenHepinize tekrardan merhaba arkadaşlar bu konuyu açtım çünkü birine ulaşmak istiyorum ducky layne'nin üyesinden biri olan veysel demir emsizce nasıl ulaşabilirim bana yardım edebilecek var mı ?
😒buyur ben veysel demir
🖕👁👄👁Veri bik akont
YARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMIN KAFSINI HALLEDER.ohhh cabbarlar halleder.
Aynen kalmadı medyacıkonuya bak veysel demiri arıyor ülkede medyacı kalmadı sanki adamı bulmak için konu açıyor hahahassdg