Veznan gibi uyanıklar hakkında

Merhaba sayın adminler ve moderatörler @Veznan gibiler konulara bakarken beğenip yorum atıyorlar sonra konuyu görüp beğeniyi ve yorumu çekiyorlar lütfen bunlar gibilerine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba sayın adminler ve moderatörler @Veznan gibiler konulara bakarken beğenip yorum atıyorlar sonra konuyu görüp beğeniyi ve yorumu çekiyorlar lütfen bunlar gibilerine cezai yaptırım getirecek misiniz ? sonrada orada burada ağlayıp konun kötü diyip çamur atıyorlar

şimdi kendisi her zaman olduğu gibi yalan söyleyecek yok kanıt sun bilmem ne diyecek bu konuya hakaret edip boş boş konuşacak lütfen bu konuyu kilitleyip @Veznan 'ın yorum atma silme etkinliklerini felan panelden log kayıtlarından bakabilirsiniz.
iyi forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kendisi de konuları da işe yaramayan bir çocuksun 😂

Onlarca konusu çalıntı olan birisin herkes senin ne olduğunu biliyor legend almışsın diye kendini bir şey sanıyorsun vaktimi senle kaybedemem kalıcı banlanması gereken de sensin

Ağla Veznan diyorum ve sana sus payı olarak 5 coin veriyorum hadi kg sana

😂 Hemen ban atın da koskoca legend 2018 üyesi coin kralı rootere karşı gelmesin .d
ban atın diye bir şey yok gereğini yapar mısınız dedim adminlerimiz forum kurallarına göre gerekeni yapar herkese eşit davranırlar sen merak etme dahada sana yazmıcam iq düşşürmekten başka bir işe yaramıyorsun gözümde sana sus payı olarak bi 5 coin daha verdim hadi güle güle

ban atın diye bir şey yok gereğini yapar mısınız dedim adminlerimiz forum kurallarına göre gerekeni yapar herkese eşit davranırlar sen merak etme dahada sana yazmıcam iq düşşürmekten başka bir işe yaramıyorsun gözümde sana sus payı olarak bi 5 coin daha verdim hadi güle güle
Zamanında bizden az coin istemedin .d @Blind Guardian dan da 10k istemiştin sonra yalan diyodun sütünü iç yat

Çocuğun tek özgün konusu bile çaldığı konulardan topladığı coinleri satış la😂 Tüm forumlardan konu çaldığını biliyoruz oraların üyelerini etiketlemiyeyim .d Buranın da çok konusunu çaldın . Adminler gidip baksın kiminki copy paste . Bu arada sildiğim konularım da olsa forumun en çok mesajı olan 3. Süyüm iddia ettiği şeye bak 🤔

şimdide hakaret ediyor lütfen bu kullanıcıya gerekeni yapar mısınız ?
@SkullZ @Leviosa @Killer @Morningstar @İbrahim

Şimdi ise etki-tepki den dolayı @Veznan sana birşey diyince hemen şikayet ediyorsun. Beni güldürme @R00T3R önce ne dediğine bak sonra bir aynaya bak ya da empati yap artık naparsan sana kalmış.

Sen önce @Veznan adlı üyeye böyle bir tepki vermişsin ki bu tepki de yanlıştır.
Ağla Veznan diyorum ve sana sus payı olarak 5 coin veriyorum hadi kg sana

Ayrıca konuyu beğenip yorum atıp sonra geri çekmelerinden şikayetçisin, bu konu hakkında hiçbirşey yapılamaz. Üyelerin iradesine karşı çıkamayız. İsteyen istediğini yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,972Konular
3,280,664Mesajlar
318,379Kullanıcılar
Üst Alt