Vıp Almak İstiyorum

• Konuyu başlatan TurkishSpyHacker
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

TurkishSpyHacker

Vıp Almak İstiyorum Bide Sorularım Olucak

Vip Alınca Vİplara Ayri Bir Bölümmü Var

Opencart Shell Atılmış Siteleri Oradamı Paylaşıyorsunuz

K

KuRaLsZ

hackshow un üstünde vip bölümü var orası olacak özel oda vip için , vip almak için yönetici arkadaşlarımızla irtibata geçebilirsin , shelli siteler ve opncart lar vip de paylaşılacak duyurusu yapıldı iyi formlar ..

MaDyL489

Özel Üye
Rating - 0%
evet orda paylaşılıyor yeniler için baya faydalı bence.

Son düzenleme:
H

Hacker047

Almak için hak etmelisin öncelikle zone sitelerinde başkaları için hackliyordun. Eğer bu site için hackler ve kendini kanıtlarsan sende vip olabilirsin

Rating - 0%
TurkishSpyHacker kardeş sen şu TurkHackTeam'deki Yarbay Rütbeli Değil Misin ?

Her Foruma takılıyorsun valla. 5 - 6 forumda gördüm sanki seni. Biryerde sabit durda.

Neyse boşver be. Şaka yapıyorum. İstediğin foruma istediğin zaman istedğn zaman takılabilirsin.

C

Caitlyn

@Mectruy abi bi el atarmsn arkadaş vip alcakmsta galiba ben indexleri kaldirip kendi indexini koyan arkadaş bu :D

Rating - 0%
bende merak ediyorum, vip üyelere farklı ne özellikleri olucak shellerin dışında, güncel denediğiniz exploitler, yada yaptıklarınızı videolu anlatım ile bize gösterecekmisiniz?

Rating - 0%
Bende merak ediyorum fiyatını soyleyebilirseniz bütçem yeterli gelirse Vip almayi düşünüyorum.

Rating - 0%
50-100 lira nyse veripte özel ilgi alaka beklemenmemeli , kendini geliştirmelisin vipte gördüğün dkümanlardan faydalanarak

Rating - 0%
özel ilgi gösteren bi forum vardı kardeşim. 1000 kişiden alınca o para katlanıyor. videolarla bilmem neyle doğru eğitim verilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,462Konular
3,268,449Mesajlar
315,223Kullanıcılar
allomabdf654Son Üye
Üst Alt