Vıp Almak İstiyorum

TurkishSpyHacker

Vıp Almak İstiyorum Bide Sorularım Olucak Vip Alınca Vİplara Ayri Bir Bölümmü Var Opencart Shell Atılmış Siteleri Oradamı Paylaşıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vıp Almak İstiyorum Bide Sorularım Olucak

Vip Alınca Vİplara Ayri Bir Bölümmü Var

Opencart Shell Atılmış Siteleri Oradamı Paylaşıyorsunuz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
hackshow un üstünde vip bölümü var orası olacak özel oda vip için , vip almak için yönetici arkadaşlarımızla irtibata geçebilirsin , shelli siteler ve opncart lar vip de paylaşılacak duyurusu yapıldı iyi formlar ..

Almak için hak etmelisin öncelikle zone sitelerinde başkaları için hackliyordun. Eğer bu site için hackler ve kendini kanıtlarsan sende vip olabilirsin

TurkishSpyHacker kardeş sen şu TurkHackTeam'deki Yarbay Rütbeli Değil Misin ?

Her Foruma takılıyorsun valla. 5 - 6 forumda gördüm sanki seni. Biryerde sabit durda.

Neyse boşver be. Şaka yapıyorum. İstediğin foruma istediğin zaman istedğn zaman takılabilirsin.

bende merak ediyorum, vip üyelere farklı ne özellikleri olucak shellerin dışında, güncel denediğiniz exploitler, yada yaptıklarınızı videolu anlatım ile bize gösterecekmisiniz?

50-100 lira nyse veripte özel ilgi alaka beklemenmemeli , kendini geliştirmelisin vipte gördüğün dkümanlardan faydalanarak

özel ilgi gösteren bi forum vardı kardeşim. 1000 kişiden alınca o para katlanıyor. videolarla bilmem neyle doğru eğitim verilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,607Konular
3,282,666Mesajlar
317,815Kullanıcılar
entrikaSon Üye
Üst Alt