VIP Üyelik 5000 Coine İndirilmeli (Eskisi Gibi)

@Mectruy @Nobody @Al Simmons Lütfen

yani dostum şimdi senin rütben yüksek olmadığı için mesaj sınırın olabilir. Ama benim gibi yüksek rütbelerde mesaj sınırı yok forumda 1 günde binlerce konu paylaşılıyor zaten konu açmasan sadece mesaj atsan bile 1 hafta içinde vip alabiliyordun. Zor olması daha iyi olmuş forumda herkes para vermeden vip olacaktı. Ki ben vip aldığım zaman pw konular değil foruma destek amaçlı alıyordum.

• Like
Tepkiler: B
yani dostum şimdi senin rütben yüksek olmadığı için mesaj sınırın olabilir. Ama benim gibi yüksek rütbelerde mesaj sınırı yok forumda 1 günde binlerce konu paylaşılıyor zaten konu açmasan sadece mesaj atsan bile 1 hafta içinde vip alabiliyordun. Zor olması daha iyi olmuş forumda herkes para vermeden vip olacaktı. Ki ben vip aldığım zaman pw konular değil foruma destek amaçlı alıyordum.
ben de master olursam ben de hızlı yorum atabilir miyim her saniye mesela

Aslında doğru ama neden arttırıldı bir fikrim yok acıklama yapmadıalr belkide ddos yuzunden owner ın paraya ıhtıyacı vardı ve 5k coin ile para kazanamıorlar ondan millet 50tl versin diye artmıs olabilir

Yok artık daha neler. :D

VİP Coinin 10K olmasının sebebi, forumda meydana gelen coin transferlerinin yeni gelen bir üyenin direk coin toplaması ve 5K coin ile VİP alarak, dolandırıcılık olaylarına karışmasından ötürü, coin miktarını 10k çıkartmamızdır.

VIP rütbelere özel bir düzenleme geliyor. Yakında duyurusunu yapacağız.

Yok artık daha neler. :D

VİP Coinin 10K olmasının sebebi, forumda meydana gelen coin transferlerinin yeni gelen bir üyenin direk coin toplaması ve 5K coin ile VİP alarak, dolandırıcılık olaylarına karışmasından ötürü, coin miktarını 10k çıkartmamızdır.

VIP rütbelere özel bir düzenleme geliyor. Yakında duyurusunu yapacağız.
Ne bileyim sonuçta vip ve reklam dışında geliri yok forumun 😂

131,682Konular
3,270,290Mesajlar
315,744Kullanıcılar
marazz1Son Üye
Üst Alt