-
hacker0088
www.pompacilar.org
@Mectruy @Nobody @Al Simmons Lütfen
Aslında doğru ama neden arttırıldı bir fikrim yok acıklama yapmadıalr belkide ddos yuzunden owner ın paraya ıhtıyacı vardı ve 5k coin ile para kazanamıorlar ondan millet 50tl versin diye artmıs olabilir
50 tl yazın verecem zaten de ben hiç VIP alamadım temmuzda 50 tl verip alcam zaten ve önerin için teşekkürlerAslında doğru ama neden arttırıldı bir fikrim yok acıklama yapmadıalr belkide ddos yuzunden owner ın paraya ıhtıyacı vardı ve 5k coin ile para kazanamıorlar ondan millet 50tl versin diye artmıs olabilir
ben de master olursam ben de hızlı yorum atabilir miyim her saniye meselayani dostum şimdi senin rütben yüksek olmadığı için mesaj sınırın olabilir. Ama benim gibi yüksek rütbelerde mesaj sınırı yok forumda 1 günde binlerce konu paylaşılıyor zaten konu açmasan sadece mesaj atsan bile 1 hafta içinde vip alabiliyordun. Zor olması daha iyi olmuş forumda herkes para vermeden vip olacaktı. Ki ben vip aldığım zaman pw konular değil foruma destek amaçlı alıyordum.
evet atabilirsinben de master olursam ben de hızlı yorum atabilir miyim her saniye mesela
yok artık çok iyievet atabilirsin
Aslında doğru ama neden arttırıldı bir fikrim yok acıklama yapmadıalr belkide ddos yuzunden owner ın paraya ıhtıyacı vardı ve 5k coin ile para kazanamıorlar ondan millet 50tl versin diye artmıs olabilir
Ne bileyim sonuçta vip ve reklam dışında geliri yok forumun 😂Yok artık daha neler.
VİP Coinin 10K olmasının sebebi, forumda meydana gelen coin transferlerinin yeni gelen bir üyenin direk coin toplaması ve 5K coin ile VİP alarak, dolandırıcılık olaylarına karışmasından ötürü, coin miktarını 10k çıkartmamızdır.
VIP rütbelere özel bir düzenleme geliyor. Yakında duyurusunu yapacağız.
hayır ben sadcece bir öneri sundum bana sormaları gerektiğini söylemedimSanamı sorcaklar?