Vipe Daha Fazla Konu

Öncelikle Diyeceklerimi Vip Olduğum İçin Değil Vip Alacak Arkadaşlar İçin Yazıyorum Konunun Yeterliliğine Adminler Karar Verir Fakat Vip Konuları Bence Arttırılmalı Eğer...

Öncelikle Diyeceklerimi Vip Olduğum İçin Değil Vip Alacak Arkadaşlar İçin Yazıyorum Konunun Yeterliliğine Adminler Karar Verir Fakat Vip Konuları Bence Arttırılmalı Eğer Öneriyi Beğenmediyseniz Ne Lock Ne Trash Direk Silin

Öncelikle Diyeceklerimi Vip Olduğum İçin Değil Vip Alacak Arkadaşlar İçin Yazıyorum Konunun Yeterliliğine Adminler Karar Verir Fakat Vip Konuları Bence Arttırılmalı Eğer Öneriyi Beğenmediyseniz Ne Lock Ne Trash Direk Silin
bencede vipin bama gore tek farkı like atmadan gormek artık arada saglam konular geliyo ama onlarda yetmez

Vip kategorisinde neler paylaşılacağı zaten konu içeriğinde yazıyor ve gerekli paylaşımlar yapılıp aktif tutuluyor.
En az 2-3 ayda adam akıllı bir rütbeye sahip olmak yerine aylık ödediğiniz 40tl için çok fazla karşılık bekliyorsunuz.
Vipte paylaşılacak konu içerikleri:
Vip Üyelik

Gerekli konular ve viplere özel her şey paylaşılmakta. Daha sağlam şeyler istiyorsanız sizinde bir katkınız olsun

Vip kategorisinde neler paylaşılacağı zaten konu içeriğinde yazıyor ve gerekli paylaşımlar yapılıp aktif tutuluyor.
En az 2-3 ayda adam akıllı bir rütbeye sahip olmak yerine aylık ödediğiniz 40tl için çok fazla karşılık bekliyorsunuz.
Vipte paylaşılacak konu içerikleri:
Vip Üyelik

Gerekli konular ve viplere özel her şey paylaşılmakta. Daha sağlam şeyler istiyorsanız sizinde bir katkınız olsun
Reis Benim Suanlik Elimden Gelebilen Çok Fazla Bir Şey Yok Bende İsterim Forum Daha Ama Daha Güzel Yerlere Gelsin Sende Haklısın

131,681Konular
3,270,286Mesajlar
315,742Kullanıcılar
Üst Alt