Açıklama yapıyorum evet ben bu kolpaya ddos scripti ile takas yapmıştım dm , kurucu method, +1 çekme, 1₺ ye bot atma en son beni zorladı 1 ay garanti yok dedim 2 ay garanti yok dedm en son iyice zorladı bana bari 1 hafta garanti ver dedi bende yok dedim " kanka belki 2 hafta dayanır bilmiyorum" dedim konuyu neden sildirtmeye çalıştın derseniz ben bu kolpaya methodu saldıgm ilk 2 gün method çalışıyordu ve ben ona garanti de vermedm hadi garantiyi geç takipçi felan attım hesabı kapanmış şimdi ağlıyor mesajları bilerek de silmedim dm kutusunda sohbet tutmayı sevmiyorum kaydedilenleri silerken onun sohbeti de araya gelmiş ikiside silindi
Ben ona metodu salmadan önceki gün ve ilanı atarkenki gün felan method sapasağlam çalışıyordu ben eğer tokat atsam b0ktan bir ddos scriptiyle felan yapmam para alırdım
2. Olarak onun verdiği sc
@rus un scsiymis upload ettim felan diyor bende pek anlamadım scyi denedim dediği seyden en son error Felan diyordu ben ss attım ona oda ilk defa böyle hata gördüm bilmiyorum felan diyor diyordu kafamı s1keyim mesajları silinmeseydi orda herşey vardı onun ilk verdiği sc yanlış mis bitane daha saldı bana oda çalışmadı bende nete gittim pcden denedim yine olmadı
Şimdi de telafi yaptım garanti vermememe rağmen yine de yaptım bot attım hesabı uçtu şimdi de konu açmış
Büyük ihtimalle ban yicem tam herşeyi detaylı yazdım işte bide pc bozuldu telden ilgileniyorum biraz zor oluyor da herneyse umarım adminler gerekli şeyi yapar
Dediğim gibi ona saldıgim diğer methodlar çalışıyor aynı zamanda ben ona garanti vermedim oda bana garanti vermedi hatta bana bende garanti vermiyorum bişey olursa felan karışmam diyordu