Vpn kullanmak

Rating - 0%
Ustalara bir sorum olucak. Guvenlik ve gizlilik icin nasil bir setup yapiyorsunuz. Sizce 2 vpn kullanip 1.vpnin trafigini 2.ye routlemak nasil bir iyi setup mi? ve VPN'lerin Midlle Man'e karsi kill switch scriptli bir sekilde?

Son düzenleme:

RedWolf

Sanalı Bıraktı
Rating - 0%
Piyasadaki ücretli vpnler dahil hepsi log tutuyor vpn kullanmaktansa sunucunun log kaydını silmek ve pcde hack metaryeli bulundurmamak bence daha güvenli

Rating - 0%
Piyasadaki ücretli vpnler dahil hepsi log tutuyor vpn kullanmaktansa sunucunun log kaydını silmek ve pcde hack metaryeli bulundurmamak bence daha güvenli
Pure vpn ve nord vpn kullanip sikinti yadayan gormedim tanidikalrim illegal islerini bu vpn lernuzerinden yapiyor kesinlikle log tutmuyor ve bircok lokasyona sahip ssdece premiumu log tutmuyor

RedWolf

Sanalı Bıraktı
Rating - 0%
Pure vpn ve nord vpn kullanip sikinti yadayan gormedim tanidikalrim illegal islerini bu vpn lernuzerinden yapiyor kesinlikle log tutmuyor ve bircok lokasyona sahip ssdece premiumu log tutmuyor
Uğraştıklara işe bağlı devlet istesin ya seve seve yada anladın sen bulut gider basit bir tr basarsan pek takmaz seni ama gider tbmm mailine girersen Bstyi tutukladığı gibi onuda tutuklar dediğim gibi log tutmuyan vpn yoktur. Mahkeme kağıdı gelse bile vermem derler ama verirler

Rating - 0%
Uğraştıklara işe bağlı devlet istesin ya seve seve yada anladın sen bulut gider basit bir tr basarsan pek takmaz seni ama gider tbmm mailine girersen Bstyi tutukladığı gibi onuda tutuklar dediğim gibi log tutmuyan vpn yoktur. Mahkeme kağıdı gelse bile vermem derler ama verirler
Pure vpn ile tr cc kullaniyolar mesela adamlara bisey olmuyor yani hic

Rating - 0%
Nord vpn supportla gorustmustum. Panama yasalari NSA cevap vermemize olanak sagliyor bizimle guvendesiniz demislerdi. Her ne kadar cevap vermiyoruz deselerde hicbirine guvenmemek en iyisi.
Chain VPN yaptigimizda nasil bir sonuc alirim onu merak etmistim. Simdi 1.Vpn'e bagladigimda ISP request aldigim IP'leri ve encryption sayesinde tragin iceriginin ne oldugunu anlamiyor . 1.VPN'den sonra 2.VPN baglandigimda 1.VPN benim hangi IP'lerden request aldigimi anlamiyor oyle degil mi. Sonuc olarak 2.VPN benim exit nodeum oluyor. Yinede geriye dogru sorusturma acip teker teker VPN providerlar'dan loglarini isteyebilir. Biraz daha ugrastirici ama yine %100 cozum degil sanirim.

Flippin

Sen Kötü Bir Rüyasın.
Rating - 0%
Express vpn kullanıyorum zaten kendisi dünyanın en iyi ve en güvenli vpnler arasında birinci sırada tavsiye ederim.

131,461Konular
3,268,361Mesajlar
315,202Kullanıcılar
PriceGidSon Üye
Üst Alt