Vpn Kullanmayın ! Neden Mi ? Hedef Herkes

Rating - 0%
Vpn kullanmayın
Gezi olaylarından beri Vpn dert oldu
Vpn kullanmayın neden
Diye bilirsiniz ben kimin hedefinde olabilirim ki ?
Zaten hedef siz dilsiniz hedef herkes
Yani bir ülke hedef alınıyor
Kullandığınız vpn üzerinden tüm trafiğiniz izleniyor

Siz devlet bizi dinleyecek diye abartıyorsunuz ama kullandığınız bir vpn şirketi sizin tüm bilgilerinizi biliyor teslim etmiş oluyorsunuz
Vpn kendiniz kurmadıkça yani kendiniz bir sistem alıp konfigrasyonunu kendiniz yapmadıkça güvenli değildir ki oda çok güvenli değil sistemi aldığınız ülke sizi yine takip ede bilecek tir

Vpn şudur

Normalde sen bir siteye gireceksin önce Türk teleko ma istek gidiyor Türk telekom onaylıyor siteyi bağlıyor sitedeki bilgi sana geliyor
ama sen araya bir Vpn sokarsan bu sefer Vpn seni izler dinler veya koklar

Yani banka işlemlerinizi veya facebook sosyal medyaya Vpn ile girmek güvenli değildir ayrıca bir çok kişi Üzcretisiz Vpn kullanmakta buda tehlikelidir.

Ve en önemlisi ki birçok siber uzman böyle düşünüyor

Zaten devlet bir siteyi engelleyince biliyorlar vpn ile bir şekilde bu siteye girileceğini devlet o kadar saf değil belkide önceden devlet Vpn yapıp sonra sitelere yasak koyup alınsıze vpn diyebilir
kısacası
Vpn kullanmayın

Siber Savaş

Ki şu da bir şey bu vpn leri yapanların tam kim olduklarını bilmiyoruz artık siber savaş var belki kullandığımız vpn israil yazılımı olursa ki bu başka bir devlet veya TÜRKİYE nin düşmanı bir devlet olabilir bu şekilde düşünmek te yanlış olmaz abartıda olmaz

ÖNEMLİ : Bende bunu geçen yıl öğrendim ve 1 yıldır vpn kullanma'ma ya özen gösteriyorum
Bu yazı da apple hack'leyen İbrahim baliç ve siber uzmanların fikri

Kirito1337

B0RU70
Rating - 0%
Özel Sunucu Satın Alıp VPN(Proxy) Olarak Kullanın (Gerekli Geliştirmeleri Yapın"Auto Log Delete Gibi")

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Ya zaten girdigim siteler belli o siteleri izlese nolacak
1.wiki
2.bunu bosverin ban falan yerim

131,464Konular
3,268,462Mesajlar
315,224Kullanıcılar
Alan4456Son Üye
Üst Alt